Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Melyik a 'normális'?

Melyik a 'normális'?

Figyelt kérdés

ha a gyerek végigsírja az első hetet anyuka után, mert hiányzik neki, vagy ha nevetve megy be minden nap és végig játszik egész nap úgy, hogy eszébe sem jut anya?

kiscsoportosokról szól a kérdés, első hét az oviban anyuka nélkül, bölcsibe előtte nem járó gyerekcsoportban.

2013. szept. 5. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő normális.
2013. szept. 5. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő teljesen normális. A nevető gyerek is lehet erős kötődésű és a síró is kevésbé kötődő.
2013. szept. 5. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét dolog normális, egy dolog nem normális, ha a gyerek nem örül a viszontlátásnak. Ranschburg szerint legalábbis.
2013. szept. 5. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A kisfiam tavaly kezdte az ovit.Az első két hétben nevetve ment be, el se köszönt tőlem, úgy szaladt be játszani.Napközbe sem keresett.

Aztán minden nap le kellet rólam hámozni, és egy héten 2x tuti úgy kelt hogy veszekedett az óvónővel hogy hagyja őt békén neki anya kell.És olyankor amikor beértem még ült kisgatyában ruha cipő nélkül sírva, mert addig nem volt hajlandó felöltözni még én nem vagyok ott.

Mindezt úgy hogy semmi sértés, trauma nem érte az oviban.Egyszerűen addigra múlt el az ovi varázsa hogy ott sok gyerek, sok játék van.

2013. szept. 5. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Két ovis gyerekem van.

Az egyik olyan ragyogva ment oviba hogy minden óvónő rögtön a szívébe zárta mindig mosolygott semmi gond nem volt vele.

A másik pont elenkezőleg olyan sírva ment hogy az óvónők már fogták a fejüket mert délig tartott a lendülete és csak akkor nyugodott meg.Azóta rendetlen minden nap úgy megyek érte hogy vajon most mit csinált megint.

Mind kettő formátum normális van aki ragaszkodobb van aki kevésbé.

Akkor van baj ha délután nem örül mikor meglát.

2013. szept. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!