Mennyibe kerül nálatok az óvodai étkezés és melyik városba jártok? Mit kérnek még pluszban az oviban?
Étkezés 386Ft/nap!
Nem kell semmit vinnünk!
Heti 1x vihetünk gyümölcsöt,meg zöldséget,ha akarunk!
Győr
Az étkezést még nem tudom,hogy mennyibe fog kerülni,mert azt mondták,időben megkapjuk a csekket róla...
Nálunk 2x kérnek nagy tisztasági csomagot,szeptemberen és januárban.
1 csomag 4 tekercses WC-papír,1 csomag zsepi,1 szappan és egy csomag szalvéta és abból is lehetőleg,ne a 4 felé hajtottat,hanem a sima négyzet alakút. Én és rajtam kívül páran a szalvéta kivételével mindenből dupla mmennyiséget vettem. Fogat nem mosnak,amitől kiakadtam,de hát nem vitatkozhatok,majd jövőre.Addig is reggel és este itthon megtesszük.
Pécs,419 ft.
Pzs,fogkrém,wc papír,keddente gyümölcs.
Bp., II. ker.
Étkezés 9 és 10 ezer között havonta.
Havi 1 db 100-as zsepi, félévente kb. egy csomag nedves wc papír, meg egy csomag rajzlap, egy fogkrém.
Kérnek majd esőkabátot, és vennünk kell fogmosó poharat, mert amik vannak azok ezer évesek (csere érettek).
Gyümölcsöt vihetünk, ha szeretnénk -az is kb. havonta 1x 2 kg.
Gödöllő
- tavaly 465 ft/nap volt a három étkezés/fő, idén még nem tudom, gondolom picit emelik majd(évente kb 130-40 ft-al szokták...). De szerencsére jól, változatosan és tartalmasan főznek, minden napra jut valami kis plusz finomság is, pl gyümölcs vagy túró rudi stb.
- Gyümölcsöt amúgy is minden nap esznek a csoportban külön ezen kívül is, mert heti 1x kell bevinni kb 3 db almának megfelelő mennyiségű gyümölcsöt/gyerek és ezt elosztják az adott hétre.
- év elején kellett 1db fogkrémet, meg 1db 100-as pzs-t bevinni, minden mást csoportpénzből intéz az SZK
- csoportpénz tavaly havi 700 ft volt/gyerek , idén is szerintem marad ennyi.
- semmi mást nem kell bevinni, az alapítványi pénzből/ önkormányzati juttatásokból/pályázatokból/csoportpénzekből mindent tudnak fedezni, egy darab rajzlapot vagy akármi mást sem kértek soha, pedig sima állami ovi, de nagyon szép, rendben tartott környezettel, felújított épülettel, maximálisan megfelelő játékkészlettel stb.
Budapesti magánóvodába járunk, 900 Ft/nap az étkezés- kifejezetten jó minőségű és speciális. Nem kell bevinni semmit, élelmiszert kifejezetten tilos, amivel egyet is értek.
Minden tárgyi feltétel adott, természetesen fogat is mosnak, pohár is van stb.
Vidéki ovi:
étkezés: 400,-/nap
csoportpénz: 1500,-/félév
tisztasági csomag: 2 cs. papírzsepi, 1L folyékony szappan, 1cs. éttermi szalvéta, 1cs papírkéztörlő, 4 db WC papír/félév
Színház, farsang, évzáró stb.: 400-1500,-/alkalom
Étkezés: havi 9-10e ft
csop pénz: havi 500ft
külön program (zenés, bábszínház stb havi 500ft és még ez nem is elég havi szinten tisztasági csomag: papírzsepi, szalvéta, folyékony szappan,wc papír
jah és ezeken felül tavaly kellett még minden 7en mindenkinek gyümit vinni, ezt beszüntették
étkezés havi 8.000
csoportpénz: 2000/félév
gyümölcsnapokon 3kg gyümölcs
egyébként fél évenként:
-12tekercs wc papír
-400 zsepkendő
-1liter folyékony szappan
-700 db-os éttermi szalvéta
-300 csomagoló szalvéta
-50 db famentes rajzlap
-5 csomag írólap
- rajztartó mappa
- fogkrém, fogkefe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!