Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvodai étkezést mikor kell...

Az óvodai étkezést mikor kell ovikezdésnél fizetni?

Figyelt kérdés
Most augusztus 26-án kezdődik a beszoktatási időszak az oviban. Már az elején kell fizetni, vagy utólag kell, tehát szeptember végén? Hogy van ez?
2013. aug. 24. 19:28
 1/9 thirtyseven válasza:
Nálunk augusztus közepére volt meghirdetve az ebédbefizetés 26-27-én van pótbefizetés. Az ovink honlapján néztem utána.
2013. aug. 24. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi mindig az aktuális hónapot fizetjük a 10.-e utáni 2 munkanapon.
2013. aug. 24. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
A szeptemberi ebédet nálunk aug.26-án kell fizetni, az októberit meg majd szept.8. körül. Mindig előre fizetünk.
2013. aug. 25. 08:21
 4/9 anonim ***** válasza:
kislányomnak juliusban már be kellett fizetni a szeptemberi ovis ebédjét ,mert augusztusban az ovi zárva van .
2013. aug. 25. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk most kellett 22-én befizetni.

Szerintem hívd fel az ovit, mert úgy látom mindenhol más a szokás.

2013. aug. 25. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk (szerintem értelem szerűen) majd okt első hetében kell a szeptemberit.
2013. aug. 25. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
A tárgyhónapot megelőzően kell befizetni az ebédet, tehát a szeptemberit most augusztus végén, az októberit szeptember végén, stb.
2013. aug. 26. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
De érdekes, akinél utólag kell fizetni. Addig megelőlegezik az óvodai étkeztetést a gyerekeknek? Nálunk előre kérik, mert az alapján tudják megrendelni, hogy hány főre kell ebéd, és telefonon, vagy a lejelentő füzetben lehet lemondani, ha beteg lesz a gyerek, vagy vmi miatt nem megy oviba, és nem étkezik ott. Azt pedig utólag fizetik ki nekünk.
2013. aug. 26. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig is utólag kellett.Én is ide jártam oviba-suliba, akkor is utólag fizettünk, most már a gyermekem ovis, most sincs ez másképp.

Lehet nekem ezért furcsa hogy előre kell, mert én az elmúlt 20 év alatt az utólag fizetéshez szoktam.

2013. aug. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!