Anyukák, akiknek most kezdi a kicsi az ovit. Izgultok már? Mik kavarognak bennetek? Pontosan mikor kezdődik nálatok az ovi?
Enyhén ideges vagyok,mert szinte eddig a 4 fal között töltöttük együtt az időt,most meg beindul az élet.Nagyon örülök,hogy nagyon várja az ovit.A gyerekeket imádja,bárkihez odamegy és csak mondja,mondja a magáét.Remélem az óvónővel is olyan közvetlen lesz,mint a játszón az idegen szülőkkel.
Nálunk aug.26.-án kezdődik a ovi vagyis 3 napos beszoktatás,ami kötelező.Apa ezen a 3 napon szabin van,hogy a 2 éves fiam legyen valakivel.
Furi lesz,hogy már csak ketten leszünk a fiammal és csönd lesz a nap egy szakában,míg a lánykám haza nem tér :)
Várom is, izgulok is. :)
23 hetes terhes vagyok éppen, kéne egy kis pihenés, de borzasztóan rossz lesz, hogy nem lesz itthon.
Szeptember 9-én kezdünk, ebben az oviban minden héten csak egy új kicsi van.
Ő azt mondja várja, gyerekekkel-felnőttekkel egyaránt jól kijön, nyitott, barátkozó, közvetlen gyerek.
Aztán a többi majd elválik...
Mindenkinek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!