Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi idős (év, hónap) volt...

Mennyi idős (év, hónap) volt a gyereked amikor elkezdte az ovit?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 21:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A lányom szeptemberben pont 3,5éves lesz,és eddig úgy néz ki ő lesz a "legidősebb" a kiscsoportban.

Kicsit fura nekem mert lesz olyan csoporttársa aki 1évvel lesz fiatalabb tőle.

2013. jún. 14. 23:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is fura lenne ha bölcsis koru gyerekekel járna az ovodásom együt,amugy a kislányom 3 éves és 4 hónapos lesz mikor kezdi az ovit .és vele egyidösekel kezdi .
2013. jún. 15. 05:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Az én lányomat nem vették fel, novemberben tölti a hármat. Azaz jövőre csaknem 4 évesen kezd majd. :(
2013. jún. 15. 06:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem novemberi 2 gyerkőcöm van. Egyiket felvették akkor a csoportjába szeptembertől mikor nem is volt még 3 ( ez úgy 3 éve volt) ő volt a legkisebb a csoportban.

A másik gyerekemet nem vették fel, mert nem volt hely meg itthon voltam a harmadik gyerkőccel (ez volt az indok pontosabban mert ugye ez az 1-2 között is fenn állt de akkor nem magyarázták ezzel).

Tehát nem vették fel 3 évesen. Most kezdi az ovit szeptemberben 2 hó híján 4 évesen , miközben az ovistársak fele nyáron tölti a 3 at (tehát ők is azért kisebbek nála) és a másik fele pedig csak év közben lesz 3 éves azaz 1 év is van köztük sőőőőt.

A lányom ráadásul a nagyobb tesó miatt sok mindenben kora előtt jár (ez most nem dicsekvés akar lenni hanem csak tény) így őt jobban húzta volna szerintem egy korának megfelelő csoport de mindegy, azért ártani nem fog neki gondolom, örülünk hogy egyáltalán járhat végre:)

2013. jún. 15. 08:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Most szeptemberben kezdik a kiscsoportot (ikrek). Ők lesznek a legnagyobbak! 4 év 2 hónap.
2013. jún. 15. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
3 év 2 hetesen kezdte és a legkisebbek között volt-van. 2 gyerek van, aki nála fiatalabb, egy kislány, aki 4 nappal fiatalabb és egy kisfiú, aki 1 hónappal. Ők 3-an a kicsik a vegyes korosztályú csoportban, bár ôsztôl jönnek a kisebbek.
2013. jún. 15. 09:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Szeptemberben kezdi a kislányom, vegyes csoportok vannak.

Akkor pár nap híján 3 és fél éves lesz. Előtte egy évet jár bölcsibe.

2013. jún. 15. 10:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Kislányom 3 évesen és 4 hónaposan kezdte.

Kisfiam 2009.decemberi,most kezdi szeptemberben az ovit 3 év 9 hónaposan.

2013. jún. 15. 14:04
 19/20 Puskásné B. Marianna válasza:
Az Én kisfiam április 7-én töltötte be a 3 évet , és a következő napon kezdte az ovit ( protekcióval ) . A mi ovinkban nagyon sok a gyerek , 3 éves kor alatt egyáltalán nem vesznek föl gyereket és többnyire mindig csak ősszel . Így az Én kisfiam a legfiatalabb . Most ősszel fognak kiscsoportosokat fölvenni , lesz , aki már majdnem 4 éves . 2 alkalommal mentem érte ebéd után , harmadik alkalommal is mentem volna , csak az óvónéni fölhívott , hogy ne menjek , mert alszik . Onnantól kezdve maradt minden nap végig ! Ilyen beszokást kívánok mindenkinek !
2013. jún. 16. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Fiam 3 év 5 hónapos lesz most szeptemberben, most kezdi az ovit. Nem tudom milyen korosztály lesz összeválogatva, de olyan gyerekeket vettek fel, akik aug. 31-ig betöltik a hármat, kisebbet nem is vesznek fel. Sok a gyerek, kevés a hely. Ugye még idén jönnek 5 évesek is, nem tudom mennyi. Majd jövő hét hétfőn lesz nálunk az első szülői. Azt tudom 2 kiscsoport lesz és egy vegyes csoport.
2013. jún. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!