Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek problema ha...

Szerintetek problema ha lanyomat is magammal viszem az elso ovis szuloi ertekezletre?

Figyelt kérdés

Szeptembertol lesz ovis a lanyom. Jovo heten szuloi ertekezlet lesz, de sajnos nincs kire hagyjam, mert apa kulfoldon lesz, nagyszulok 350km-re.

Etelallergia a lanyom es fontos lenne ha ott lennek, meg egyebkent is kellemetlen ha mar az elsorol hianyzol.

Kineznek ha magammal viszem? Egyebkent nem egy nyugodt, turelmes gyerek.

2013. jún. 13. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezd meg előtte az oviban. Nálunk tegnap volt a szülői, 1 anyuka hozta el a kislányát, a csoportszobában volt az értekezlet, ő addig tök jól eljátszott, senkit nem zavart. Persze az anyukának nehezebb volt, mert 2 felé kellett figyelnie, de ő is oda tudott figyelni az ovónőre is.
2013. jún. 14. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is tegnap volt a szülői, egyik anyuka elhozta a kisfiát. A kisfiú elkezdett játszani a fa golyós huzogatós játékkal (nem tudom mi pontosan a neve), iszonyat hangosan koppant a fagolyó. Anyuka nem tudta elvonszolni a fiát a játéktól, iszonyú zavaró volt. Kb 10 perc után az igazgatónő megkérte az anyukát, hogy távozzanak.

Szerintem inkább keress egy bébiszittert erre az egy alkalomra.

2013. jún. 14. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Szintén tegnapi tapasztalat :) Az összevont szülői a tornateremben volt, volt 2-3 gyerkőc talán testvérek voltak, nem tudom, én elöl ültem, nem láttam, hogy egy szülőhöz tartoznak e, de annyira hangosan beszéltek, a kicsi még hisztizett is, ilyenkor nem lehetett hallani mit beszél az igazgatónő. Ő is türelmes volt, de mikor már percek óta kínlódtak, megkérte az anyukát, hogy vigye ki az udvarra a gyerkőcöt (mellesleg ott ültek az udvari ajtó előtt) amíg megnyugtatja, és utána jöjjenek vissza. Visszajöttek, de ugyanúgy folytatták tovább...

A fiammal meg lehet beszélni, hogy halkan beszéljen, suttogva, de ez tényleg nem gyereknek való.

A csoportszobában is volt egy kislány (nem tudom, azonos volt e a korábbival) ő csöndben volt, néha kiment az udvarra, néha visszajött, egy hangja nem volt ott.

De valóban, én sem vinném. Kinézni szerintem nem néznek ki (én magamból indulok ki), mert tudják, hogy nem jókedvéből viszi ilyenkor az ember a gyerkőcöt olyan helyre, ahova nem való. Szerintem akkor néznek ki, ha hangoskodik a gyerek, és te nem mész ki vele azon nyomban. Nagyon zavaró egy kiabáló, főleg hisztiző gyerek mellett hallgatni a mondanivalót.

2013. jún. 14. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintetek gáz lenne ha a pici(26án lesz 3hós baba) eljönne velem a szülőire? Elötte enne,apuka is jön a szülőire de ő nem az a jegyzetelős fajta.Egyébként kendőben lenne.Valszeg végigaludná az egészet. A nagyot el tudja a nagyi hozni a bölcsiből,szóval rá vigyáznának ő nem lenne ott. 20án lesz a szülői, fél 5kor s apuka meg negyed 6 körül érne oda kb. Mit gondoltok?
2013. jún. 17. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ma voltam szülőin. 2 olyan gyereket hoztak magukkal, akik oda fognak járni, de nekik egy hangjuk se volt... Rajtuk kívül volt pár nagyobb gyerek is, de ők is csöndben végig ülték.

Én majdnem nem jutottam el, mert nem lett volna kire hagynom őket, mert az apukájuk a szabadnapján is bement dolgozni... Nagyon nehezen sikerült felügyeletet szereznem és én is azon gondolkodtam, hogy bébiszittert kellene keressek... :O

Utolsónak: Volt ott egy anyuka pár hónapos csecsemővel, akit szintén kendőbe hozott, de ő felébredt a szülői alatt és nyöszörgött, éhes lett, anyuka a kendőben még meg is szoptatta. Engem nem zavart, mert megértem, hogy nem tudta kire hagyni, de amikor nyöszörgött a baba, minden tekintet az anyukára szegeződött... :D

2013. jún. 19. 01:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki kérdezte, hogy a 3 hónapos picit viheti e: Annak üzenem, hogy azzal nincs probléma mert ha sír is akkor apuka majd kiviszi, vagy te kiviszed és apuka marad jegyzetelni. Az a baj, ha már játszó, járó, beszélő gyereket visznek a szülőire, mert se az anyját, se a többieket nem hagyja figyelni. Arról nem beszélve, hogy jogosan unatkozik, lássuk be még mi szülők is sokszor unatkozunk csak a szülőin.
2013. jún. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!