Valaki "felnyitná" a szemem?
Na, a terv a következő:
(kitaláltuk-ja és nem lesz intelligens)
1.egyházi ovi
2.magánovi
3. 2014. márciusban beállok a sorba (államiban), megpróbáljuk, ha nem veszik fel én leszek az első aki ráborítja az asztalt, sajnos szó szerint-"Megnyert" magának...
Most nem értem. Most jelentkeztek 2014 szeptemberére?
Még csak most dőlt el sok helyen, hogy 2013-ra kit vesznek fel, nemhogy 2014-re...
Mikor mi jelentkeztünk, idénre, nekünk is azt mondta a vezetőnő, hogy ő nem mond semmit. Persze, honnan is tudná garantálni?
Az meg, hogy ki mit mond, elég szubjektív. Nálunk is az volt (bp, lakótelep), jelentkezhetünk bármennyi oviba, de a körzetesbe is mindenképpen jelentkezzünk, mert valószínűleg ha lesz hely, csak a körzetesbe. Na, ahova jelentkeztünk elsőként (a körzetesbe nem akartam menni, de persze oda is) esélyünk nem volt, mert 50 hely volt, én voltam hétfőn az 54. és ebből a 4. nem körezetes. Egész héten át volt a beíratkozás. Én itthon vagyok még egy évig a tesóval, a fiam két évig bölcsis volt.
Két helyre is felvették, köztük ide.... Így megvan az öröm, meg a meglepetés is, hogy azt mondták, hogy nem vehetik fel két oviba... Ennyit arról, ki mit mond.
Van ilyen bizony és van ahol nyiltan kell az óvoda alapitványa számára felajánlani (és a minimum összeg is meg van adva)
Alap összeget irtuk és nem vették fel pedig ugy volt körzetes,hogy az ablakból láttuk az ovit (újpesti ovi)
Van ilyen :(
Kedves kérdezö
A gyerekedet csak 2014 szeptemberétöl kötelesek felveni ,elöbb nem ,kislányom idén megy oviba a körzetesbe ,de nálunk az igazgatonő elmondta kikett kell fölveniük,elsőkörben,körzetest,bölcsist,azt akinek oda jár a testvére ,környéken dolgoznak a szülei ,ezek után jöhetnek a körzeten kivüliek is és akiknek csak tetszik az ovi ,mert ahová járni fog a lányom az egy jó hírü ovoda .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!