Nálatok hány gyerek van az óvodában egy csoportban egyszerre?
Hány óvonö és dadus van hozzá?
Ès hányan esznek ott és maradnak délutánra?
Külföldön élek és nagyon meglepödtem, hogy milyen tele vannak itt az ovik. A bölcsödéknél nagyon komolyan veszik, és csak 5 gyerek 1 gondozó vagy 10 gyerek 3 gondozó a max létszám, amit szupernek tartok, majd most leesett az állam az óvinál.
25 gyerek délelött 2 óvónö+ 1 óvónötanonc.4 csoport van +egy konyhai alkalmazott(ö csinálja itt a dadus feladatokat, ö altatja a gyerekeket stb..). Ebédtöl meg csak 15 gyerek maradhat, de ott nem is tudom mennyi ovónö van gondolom egy velük.
Nem sok ez egy kicsit?
28-an vannak, 2 óvónő, 1 dadus!
Az egyik óvónő van 6-14, a másik10-18, dadus 8-16 ig.
4 gyereket hoznak el délben
28 gyerek van.
8-f2-ig van az egyik óvónő, f10-től 4-ig a másik óvónő. tehát f10-f2-ig van csak 2 óvónő.
dadus 8-4-ig.
8 előtt és 4 után összevont csoport van, 1 óvónő 5 csoportra, de ilyenkor kevesen vannak, 10-15-en talán.
a többség ott alszik délután is, de általában kevesen vannak, max 20-an szoktak csak lenni, leginkább 15-en, sajnos mindig sok gyerek beteg :(
Most vették fel a fiamat az oviba, egy csoportba 30 gyerek került. Az biztos, hogy 2 óvónő lesz 1 csoportnak és egy dada. Azt nem tudom, még ki meddig fog maradni, ha mind a 30 gyerek marad délután ötig, akkor marad, nincs olyan, hogy el kell vinni mindenképp, nem is lehet, ha a szülők dolgoznak.
Azok a szülők szokták hamarabb hazavinni, ahol kisebb gyerekkel otthon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!