Nálatok mikor írtják ki az óvodában a felvett gyerekek névsorát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 13:54
1/13 anonim válasza:
ilyenkor május végén az ovis gyereknapon már meg volt a lista.tavaly előtt,és tavaly is.Idén lehet máshogy lesz,új igazgató van.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
elütöttem :)
2013. máj. 29. 14:04
4/13 anonim válasza:
Nálunk hétfőn fogják, május első hetében volt a beiratkozás.
5/13 anonim válasza:
Második vagyok.
Gondoltam, hogy elütés, csak így egyben olyan vicces :-) :-)
6/13 anonim válasza:
Nálunk jövő héten fogják. A sógornőmék 2 kerülettel odébb laknak, de már 1 hete fent van náluk a lista az ovi honlapján.
7/13 anonim válasza:
Nálunk június 8. illetve 10 van megadva a két ovinál, ahová jelentkeztünk.
8/13 anonim válasza:
Nálunk a beiratkozás után 2 héttel már kinn volt a lista, már megvolt az első szülői értekezlet is.
9/13 anonim válasza:
Ha van az ovinak honlapja, ott is feltüntethetik. A mi ovink honlapján kiírták, hogy jún 6-án, 17 órától lesz kifüggesztve a névsor az oviban és a neten is.
10/13 anonim válasza:
Nálunk augusztus 21-én szokták... Ez különösen jó, amikor az ember szeptember 1-én kezdené a munkát, de 10 nappal előtte kiderül, hogy nem kezdheti a gyerek még az ovit...
Amúgy nálunk nem szokott elutasítás lenni, de a 3. születésnap előtt nem szívesen veszik be a gyereket (holott 2,5 évtől törvény szerint kötelező!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!