Óvodai beíratás mikor van? Mikor mehet leghamarabb a lányom (9. én lesz 3éves)?
Ha eddig még nem írattad be, akkor leghamarabb szeptemberben mehet, hacsak nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy besétálsz az oviba, hogy szeretnéd hozni, és be is veszik.
Ahhoz, hogy most elkezdhesse tavaly tavasszal kellett volna beíratni oviba, most tavasszal már a következő nevelési évre 2013-2014-re lesz beiratkozás.
pontosan ahogy az első válaszoló írja.
amúgy nem lehetsz szívbajos, ha a szülinapja előtt 5 nappal jut eszedbe az ovi :D
ha 1 évvel ezelőtt beírattad akkor 6 nap múlva kezdhet, bár ahhoz már intézni kéne a dolgokat...
ha nem írattad be akkor most lesz a 2013-2014 évre a beíratás, tedd meg és szeptemberben kezdhet
Mindig tavasszal vannak a beíratások, még jó, hogy előbb jutott eszedbe! ;-)
Ha tavasszal beírattad volna (2012-ben), akkor mehetne már oviba, de így ha idén beíratod, akkor csak szeptembertől! Talán év közben is van hely az oviba és rugalmasak, lehet felveszik! Érdeklődj a hozzátok közel eső ovinál!
Nálunk fel se veszik év közben...
Látod nagyon eltérőek az ovik.
Érdeklődj ott, ahova tartoztok!
Köszönöm szépen a válaszokat! Én egy szóval sem írtam sehova hogy már azt szeretném ha menne,csak érdeklődöm!:) Amúgy sem mehetne még mivel nem szobatiszta.:((( Úgy tudtam hogy tavasszal kell beíratni,csak nem tudom pontosan mikor.
Szerencsére van aki vigyáz rá,de nagyon kell már neki a társaság!
Egyébként akkor mi van ha még tavaly beíratom és felveszik közbe meg még pelenkás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!