Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen búcsú ajándékot érdemes...

Milyen búcsú ajándékot érdemes venni óvodai ballagásra óvónőknek, dajkának?

Figyelt kérdés

márc. 29. 20:00
 1/7 anonim válasza:
75%
A virág mindig játszik. Ha valami tárgyi ajándékot szeretnél adni, akkor összefoghattok a többi szülővel és valamit közösen adjatok neki! Életkortól és helyzettől függően lehet színházjegyet, mozijegyet, múzeumbelépőt, stb. adni. Ami nem túl eredeti, de lehet gyertya, bögre, póló, stb. Ezeket lehet személyessé tenni.
márc. 29. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

manapság már az is zsebbenyúlós aranylánc wellness hétvége operett bérlet és hasonlók ... legalábbis ezt hallom manapság

:D

mi egy a gyerekek rajzait tartalmazó pici albumot és delikát csomagot vettünk (tea kv bor csoki stb...) 10 főre volt 3000/fő még jó pár éve ...

márc. 29. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
bonbon,virág
márc. 29. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Virág, édesség.

Ha valami egyénibbet akartok, csináljatok a csoport gyerekeiről egy kis videót vagy albumot - emlékeztetőül.

márc. 30. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Óvónő vagyok. A szülők valamiért azt hiszik, hú de jó dolog extrém kirívó drága cuccokkal elhalmozni minket. Pedig számomra és jópár kollegám számára is rém kellemetlen a nagy horderejű ajándék. És ezt komolyan mondom. Nem kell a wellness belépő, se aranylánc, se táska, se kütyü. A virágnak, bonbonnak, személyes apró fotónak, gyerekrajznak örülünk. Meg annak, hogy minél több gyereket fel tudtunk készíteni az iskolára. Mert ez a munkánk és ha van jó eredménye, az fontos nekünk. De lehet én látom rosszul.
márc. 30. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat van ahol a azuloknel presztizs kerdes a draga ajandek....

En azemely szerint nem szeretem. Teljesen jo valami kozosen adott a gyerekerol szolo ajandek. Plusz valami finomsag

Nalunk egyik szuloparnak cukraszdaja volt. Ballagasnak adtak mindharomnak egy egy 10000 fonintos utalvanyt. Ez akkoriban 4db 24cm tortra volt elegendo.

Masik gyereknel a szulok az ovi berendezesehez adtak ossze egy komolyabb osszeget. Polcok kisasztal szekek.

De volt olyan csoport ahol ballagasra egy nagy zsak ketekot kapott a csoport. Plusz finomsagok a ovoneniknek dadusoknak.

De hallottam olyanrol is a keruletben h apuka jatszoteri mindenfelevel foglalakozott es mikor odament a gyereke oviba full felujitatta a kerti jatszoreazt. Persze akkor meg az onkori es a vezetoseg engedelyevel.

márc. 30. 12:42
 7/7 anonim válasza:

Én is azt gondolom, hogy nem feltétlenül a drága megoldások a legjobbak, ha esetleg lehet valami személyeset tudni róluk (hobbi, háziállat, ízlésvilág...), akkor innen kevésbé sablonos ajándékokból össze lehet rakni egy kis tematikus csomagot:

[link]

ápr. 1. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!