Milyen búcsú ajándékot érdemes venni óvodai ballagásra óvónőknek, dajkának?

manapság már az is zsebbenyúlós aranylánc wellness hétvége operett bérlet és hasonlók ... legalábbis ezt hallom manapság
:D
mi egy a gyerekek rajzait tartalmazó pici albumot és delikát csomagot vettünk (tea kv bor csoki stb...) 10 főre volt 3000/fő még jó pár éve ...

Virág, édesség.
Ha valami egyénibbet akartok, csináljatok a csoport gyerekeiről egy kis videót vagy albumot - emlékeztetőül.

Hat van ahol a azuloknel presztizs kerdes a draga ajandek....
En azemely szerint nem szeretem. Teljesen jo valami kozosen adott a gyerekerol szolo ajandek. Plusz valami finomsag
Nalunk egyik szuloparnak cukraszdaja volt. Ballagasnak adtak mindharomnak egy egy 10000 fonintos utalvanyt. Ez akkoriban 4db 24cm tortra volt elegendo.
Masik gyereknel a szulok az ovi berendezesehez adtak ossze egy komolyabb osszeget. Polcok kisasztal szekek.
De volt olyan csoport ahol ballagasra egy nagy zsak ketekot kapott a csoport. Plusz finomsagok a ovoneniknek dadusoknak.
De hallottam olyanrol is a keruletben h apuka jatszoteri mindenfelevel foglalakozott es mikor odament a gyereke oviba full felujitatta a kerti jatszoreazt. Persze akkor meg az onkori es a vezetoseg engedelyevel.
Én is azt gondolom, hogy nem feltétlenül a drága megoldások a legjobbak, ha esetleg lehet valami személyeset tudni róluk (hobbi, háziállat, ízlésvilág...), akkor innen kevésbé sablonos ajándékokból össze lehet rakni egy kis tematikus csomagot:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!