Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Normalis,hogy ilyen dolgokat...

Normalis,hogy ilyen dolgokat hagynak a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Az egyik óvónő mondta az óvodánkban, hogy a gyerekek a macskapisis leveleken és homokozóban fetrengenek.

Terhesen ez elrettentett,mert nem szeretnék toxoplazmózist, másrészt ilyenkor a hidegben már nem kéne fetrengeniük a földön.

Vagy ez csak szerintem nem oké?

A másik óvodában ahova jártunk úgy odafigyeltek rájuk és a ruháikra is...nem kellett rettegnem,hogy felfázik.

okt. 26. 09:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát szólni kell a semmirekellő karbantartó bácsinak hogy legyen kedves a leveleket összekotorni, jobb helyeken otthon is megtetszik. Ne a dajka nénikre várjon az is.
okt. 26. 12:56
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Kb mindenhol lehet macskapisi ennyi erővel. A gyerek meg egy pillanat alatt belefetreng valamibe. Én inkább a másik ovit nem tartom normalisnak, mit csináljanak azok a gyerekek vigyázba álljanak?
okt. 26. 12:57
 23/26 anonim ***** válasza:
83%
20as: pontosan. Amennyire tudnak, figyelnek. Baleset meg otthon is történik, pedig ott 1-2-3 gyerek "jut" egy emberre nem 10+ 🤷🏼‍♀️. Nálunk pont a lányom volt az egyik "balesetes gyerek", a csoportja 33fő volt, 2 óvonő plusz a dadus volt kint velük. Mivel rohangásztak a gyerekek jobbra balra, veszekedtek, dumáltak, kérdezgettek stb hiába figyeltek, az enyémnek sikerült rosszul esni, ráadásul betonra (KRESZ pálya, ott fogócskáztak). Hívtak, hogy nagyon fájlalja a kezét, mozgatja de inkább menjek érte. Zúzódott az alkarja. Egy cseppet sem haragszom az óvonőkre, ha ott állnak 5centire tőle, akkor is megtörténik egy másodperc alatt (ismerve a gyerekemet: ha mindhárom felette áll, akkor is). Ilyen előfordul, otthon is. Pedig ott ahogy írtam van mondjuk 3 gyerek, nem 33 🤷🏼‍♀️.
okt. 26. 13:00
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha macskapisiben fetrengene, hidd el, azt megéreznéd a ruháján.
okt. 26. 13:13
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, szerintem te még életedben nem láttál közelről macskát. A macska még a pisinek is csinál kis gödröt és eltemeti, falevelekre nem pisil, max a kutyák. A kutyapisitől nem félsz?:D A toxoplazmózis CSAk IS KIZÁRÓLAG a magzatra veszélyes, de az is csak akkor, ha az anya terhesség idején még nem esett át rajta.
okt. 27. 09:01
 26/26 anonim válasza:
8%

Nem. Egyáltalán nem mentek el nekem otthonról, csak reálisan látom a dolgokat.

okt. 27. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!