Ovis szülinapi dörmi tortára milyen kis apró játékot vagy hasonlót raknátok?
Figyelt kérdés
Dörmi, szívószálas üdítő meg nyalóka lesz rajta. Gondoltam rendelek még sheinről rá mini buborékfújót vagy matricákat, de kb minden gyerek tortáján ugyanez van.okt. 11. 08:45
11/13 anonim válasza:
9: nálunk is nagyon sokan gyümölcstálat hoznak, kicsit extrább gyümölcsökkel - nem alma meg banán, bár azért az is van: pl. kiwi, érett mangó ezeket nagyon szokták szeretni.
12/13 anonim válasza:
#2 vagyok.
Szerintem nem baj, hogy nem lehet tortát bevinni. Nagyon sok a gond vele: van-e megfelelő hűtési lehetőség, honnan való (ha házi, akkor a higiénia is kérdés), meddig volt megszakítva a hűtési lánc, aztán ott az ételallergia kérdése, meg felvágni, osztogatni a krémes szeleteket jóval bonyolultabb, mint mondjuk egy Dörmit kiosztani. Pedagógushiány van és sok helyen dajkából is kevés, ez így sokkal könnyebb mindenkinek.
13/13 anonim válasza:
Jó lenne, ha egyáltalán nem engedne be az óvoda semmilyen külső élelmiszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!