Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis szülinapi dörmi tortára...

Ovis szülinapi dörmi tortára milyen kis apró játékot vagy hasonlót raknátok?

Figyelt kérdés
Dörmi, szívószálas üdítő meg nyalóka lesz rajta. Gondoltam rendelek még sheinről rá mini buborékfújót vagy matricákat, de kb minden gyerek tortáján ugyanez van.
okt. 11. 08:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Felesleges.

Nálunk dörmi és szívószálas maximum a szokás.

okt. 11. 09:04
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Pedagógusként könyörögve kérlek, nyalókát NE! Képzeld el, milyen egy csoportnyi/osztálynyi azaz 15-30 gyereket imádkozva figyelni, hogy nehogy felszúrja valamelyik a szájpadlását a nyalóka pálcájával... Rémálom. Elég, ha viccből nyakon vágja egyik a másikat, kész a baj. Vagy ha feláll, megbotlik, az is elég.

Ha így szóba jöhet a Temu meg a Shein, láttam pici ujjbábokat például, vagy kis figurákat műanyag gömbökben (mint amit 200 forintért lehetett régen tekerni). Ha beírod, hogy "tiny toys" akkor lesz egy csomó találat. A nyalókát kérlek tényleg ne.

okt. 11. 09:09
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

És az miért baj, ha minden gyerek tortáján ugyanez van? A te gyereked se különb a csoportban, mint a többi, minek kitűnni mindenáron?

A nyalóka tényleg veszélyes.

okt. 11. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

A nyalóka tényleg rossz ötlet.

A matricát az én gyerekem nem tudja megunni, pláne hogy más a minta rajtuk. Minél csillogóbb, érdekesebb,aranyosabb, színesebb annál jobb.

Kicsi plüss figurák esetleg, vagy ezek a takony állagú babák. Nem tudom mi a neve, de nálunk az is kedvenc.

okt. 11. 09:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Nálunk az oviba nem ehetik meg ezeket a gyerekek,mindegyik elrakja a tástájába,és otthon eszik meg. De azért köszi, akkor kitalálok valamit a nyalóka helyett, és az ujjbáb is egész jó ötlet, így már biztos találok valamit. Csak nem tudtam mit írjak be,hogy ezeket kiadja.
okt. 11. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Őőő... Semmit? Torta és kész. Én nem is értem az ötletet, hogy miért kéne még ilyeneket rátenni.
okt. 11. 09:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Miért különb a gyerekem, de miért kapja meg minden gyerek a 20.mini buborékfújóját, ha egyszer kaphatnak mást is?
okt. 11. 09:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem különb… elírtam. Rendes torta nem lesz, nálunk ez a szokás. Ennyi. Köszönöm az ötleteket!
okt. 11. 09:36
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert ez a szokás nem kötelező azt vinni. Nálunk van a ki gyümölcsöt, van aki dörmit és üditőt visz. Mi tortát fogunk, mert a lányom azt akar vinni. Végülis az ő szülinapja nem az enyém.
okt. 11. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan ovi, ahova nem lehet rendes tortát vinni sajnos.
okt. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!