Ovis szülinapi dörmi tortára milyen kis apró játékot vagy hasonlót raknátok?
Felesleges.
Nálunk dörmi és szívószálas maximum a szokás.
Pedagógusként könyörögve kérlek, nyalókát NE! Képzeld el, milyen egy csoportnyi/osztálynyi azaz 15-30 gyereket imádkozva figyelni, hogy nehogy felszúrja valamelyik a szájpadlását a nyalóka pálcájával... Rémálom. Elég, ha viccből nyakon vágja egyik a másikat, kész a baj. Vagy ha feláll, megbotlik, az is elég.
Ha így szóba jöhet a Temu meg a Shein, láttam pici ujjbábokat például, vagy kis figurákat műanyag gömbökben (mint amit 200 forintért lehetett régen tekerni). Ha beírod, hogy "tiny toys" akkor lesz egy csomó találat. A nyalókát kérlek tényleg ne.
És az miért baj, ha minden gyerek tortáján ugyanez van? A te gyereked se különb a csoportban, mint a többi, minek kitűnni mindenáron?
A nyalóka tényleg veszélyes.
A nyalóka tényleg rossz ötlet.
A matricát az én gyerekem nem tudja megunni, pláne hogy más a minta rajtuk. Minél csillogóbb, érdekesebb,aranyosabb, színesebb annál jobb.
Kicsi plüss figurák esetleg, vagy ezek a takony állagú babák. Nem tudom mi a neve, de nálunk az is kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!