Hogyan mondjam meg szepen a baratnomnek?
Sziasztok, van egy baratnom, aki rogton a szomszedban lakik, szinte egy idosek a fiaink. Kb 1 eves koruk ota majndem minden nap egyutt jartunk ki, egymasnal. 3 es fel evesek es szeptembertol egyutt is jarnak oviba sajnos. . Azert sajnos, mert mar nem szerettem volna, h egyutt legyenek sulve fove, mert a nagyon rosszul viselkedik a baratnom kisfia. Verekszik, lovoldozos jatekot jatszik a szamitogeoen, nyomjak cukorral, tehat teljesen mas neveltetest kap, mimt az enyem..... Magan oviba adtam, ahol eleinte ugy volt h 10 en lesznek, de sajnos harman vannak, tehat ok ketten es meg 1 kislany. A helyzet katasztrofa, nagyon huzza az enyemet a kisfiu, amit a tanarnok mondtak, h kezelhetetlen az a kisfiu... Igy ugy dontottunk, h kivesszuk. Erre ok is kiveszik es megint az enyemhez akarjak tenni. Mondtam, h en nem szeretnem, mert nemtudnak egyutt viselkedni, azert veszem ki, h masokkal is baratkozzon. Hat akkor ok meglatjak, h fel e veszik egy masik oviba, es ha nem, akkor oda jon ahova az enyem... H szepen kibirom.... Mondom akkor kiveszem onnan is ha nemfognak tudni viselkedni egyutt.
Olyan merges vagyok, h csuda, mert megbantani se akarom mert jo baratnom
.. De hat.... Imadkozom, h felvegyek a masik oviba....
Ha megis egyutt jarnanak van ra esely, h az a kisfiu megjavul? Tobb gyerek is lesz, a tanarok szigorubbak is...
Itt egy idosebb nenire voltak bizva, aki fele sztem nincs respekt. Szeretik mert cuki, de nemtud hatarokat huzni.
De miért kell egyáltalán megmondani,hogy hova íratod be?
és nem barátnőd az ilyen, hanem egy pióca. Sürgősen szakítsd meg a kapcsolatot vele.
Ugy volt, h az oviban osszesen 10en lesznek, de mire beleptek, ennyi sokan vissza mondtak, igy ugy dontottek, h nem zarjak be...
Egyebkent igen, jartunk ki is, kint is vitte bele, de ott en le tudtam allitani a kiafiut. Szoritsatok, h mashova adja....
"Szoritsatok, h mashova adja...."
Szorít a fene.
Neked kéne megválogatni a barátnőidet.
BArátnőd??? Nem barátnők vagytok, neked kellett valaki, hogy ne unatkozz egyedül. Egy barátnő nem ilyen.
Mármint nem ilyen, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!