Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan mondjam meg szepen a...

Hogyan mondjam meg szepen a baratnomnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy baratnom, aki rogton a szomszedban lakik, szinte egy idosek a fiaink. Kb 1 eves koruk ota majndem minden nap egyutt jartunk ki, egymasnal. 3 es fel evesek es szeptembertol egyutt is jarnak oviba sajnos. . Azert sajnos, mert mar nem szerettem volna, h egyutt legyenek sulve fove, mert a nagyon rosszul viselkedik a baratnom kisfia. Verekszik, lovoldozos jatekot jatszik a szamitogeoen, nyomjak cukorral, tehat teljesen mas neveltetest kap, mimt az enyem..... Magan oviba adtam, ahol eleinte ugy volt h 10 en lesznek, de sajnos harman vannak, tehat ok ketten es meg 1 kislany. A helyzet katasztrofa, nagyon huzza az enyemet a kisfiu, amit a tanarnok mondtak, h kezelhetetlen az a kisfiu... Igy ugy dontottunk, h kivesszuk. Erre ok is kiveszik es megint az enyemhez akarjak tenni. Mondtam, h en nem szeretnem, mert nemtudnak egyutt viselkedni, azert veszem ki, h masokkal is baratkozzon. Hat akkor ok meglatjak, h fel e veszik egy masik oviba, es ha nem, akkor oda jon ahova az enyem... H szepen kibirom.... Mondom akkor kiveszem onnan is ha nemfognak tudni viselkedni egyutt.

Olyan merges vagyok, h csuda, mert megbantani se akarom mert jo baratnom

.. De hat.... Imadkozom, h felvegyek a masik oviba....

Ha megis egyutt jarnanak van ra esely, h az a kisfiu megjavul? Tobb gyerek is lesz, a tanarok szigorubbak is...

Itt egy idosebb nenire voltak bizva, aki fele sztem nincs respekt. Szeretik mert cuki, de nemtud hatarokat huzni.

okt. 10. 21:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem tanárnők,hanem óvónők. Amúgy meg vidd máshova. Egy 20-as csoportban jobban tudna barátkozni is. Megválogathatná,kivel játszik.
okt. 10. 21:03
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Én ennyire nem spilaznám túl. Megmondanám, hogy ne haragudj Juli, de az óvónők is jelezték, hogy a fiad sokszor rosszul viselkedik amibe bevonja az én fiam is. Nem szsretném, hogy ez a viselkedés rögzüljön ezért külön ovit szeretnénk. Vagy valami hasonló, de ne magyarázkodj ennyire csak kerek perec mond el miért.
okt. 10. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Elég kusza az írásod szerintem 3 gyerek miatt magánovit se indítanak… illetve ha ők kiveszik a kisfút akkor neked mar nem kell a tiedet. Illetve akivel ilyen a viszony “a majd szépen kibírod, meg csak azert is” ez nekem fura nem a barátom. De amugy olyan is van hogy lenyugszik egy kisfiu kislány nálunk a bölcsibe ez volt.
okt. 10. 21:29
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egy katyvasz ez a story, kicsit kamu szagú is. Ezt előttem is írták, de három gyerek miatt magán ovit indítottak? Ráadásul te ki vetted állításod szerint, akkor az egész oviba/ csoportba már csak ketten jártak? Viszont ha ez igaz akkor nem kell ennyire rápörögni. Mond meg neki hogy nem hagyod hogy a gyereke belevigye a tied a rosszba és kész.
okt. 10. 21:45
 5/17 babyboom567 ***** válasza:
82%

De miért kell egyáltalán megmondani,hogy hova íratod be?

és nem barátnőd az ilyen, hanem egy pióca. Sürgősen szakítsd meg a kapcsolatot vele.

okt. 11. 06:31
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Ja, az oviban gond, de a szabadidőtöket mégis együtt töltitek, ott nem gond?
okt. 11. 06:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Ugy volt, h az oviban osszesen 10en lesznek, de mire beleptek, ennyi sokan vissza mondtak, igy ugy dontottek, h nem zarjak be...

Egyebkent igen, jartunk ki is, kint is vitte bele, de ott en le tudtam allitani a kiafiut. Szoritsatok, h mashova adja....

okt. 11. 06:57
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

"Szoritsatok, h mashova adja...."

Szorít a fene.

Neked kéne megválogatni a barátnőidet.

okt. 11. 07:10
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

BArátnőd??? Nem barátnők vagytok, neked kellett valaki, hogy ne unatkozz egyedül. Egy barátnő nem ilyen.

Mármint nem ilyen, mint te.

okt. 11. 07:12
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
Tedd máshova és ne mond el hova,őt meg küldd el a fenébe. Aki azt mondja bírd ki az nem a barátnőd...
okt. 11. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!