A nagycsoportos gyerekeknek az oviban segítenek megfelelő iskolát találni és felkészíteni őket?
Figyelt kérdés
Most lett nagycsoportos a fiam és érdekelne, hogy iskolakezdés előtt hogyan szoktak segíteni az ovik, amiket az oktatási tanrend, vagy szabályozás előír.szept. 3. 09:55
2/11 anonim válasza:
megfelelő iskolát találni?
Ez a szülő dolga, nem az ovié.
Felkészíteni nyilván felkészítik, amennyire lehet. De ez tart kiscsoporttól. Mindig a korának megfelelően foglalkoztatják őket.
Nekem is most lett nagycsoportos a fiam. Idén bejön pluszban a logopédia és ennyi. Foglalkozások vannak. De az volt középsőben is.
4/11 anonim válasza:
Iskolaelőkészítő foglalkozást tartanak a napcsoportosoknak a napi csoportfoglalkozások alatt, iskolát találnod neked kell. Mondjuk a körzetes adott.
5/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, már nem kell tartaniuk iskolaelőkészítő foglalkozásokat, úgyhogy egyáltalá nem biztos, hogy nálatok lesz. Az iskolakeresésben nem fognak segíteni. Az alap a körzetes, ha valami speciális iskola kell, akkot meg küldenek szakszolgálathoz.
6/11 anonim válasza:
Nem emlékszem, nekem bármit is "segítettek" volna.
7/11 anonim válasza:
Már nagyon régóta nincs hivatalosan iskolaelőkészítés.
10/11 anonim válasza:
Nálunk felmérik és segítik őket azon a területen, ahol elmaradást látnak. Iskola keresésben viszont nem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!