Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyibe kerül átlagosan egy...

Mennyibe kerül átlagosan egy magánóvoda?

Figyelt kérdés

Rengeteg oldalt megnéztem már, de árat senki nem ír.

Mindenképp angol nyelvű óvodát vagy csoportot keresünk.

Akinek van tapasztalata, légyszíves írjon egy kb összeget havonta.

Köszönöm.

#óvoda #magánóvoda #nemzetiségi óvoda
szept. 1. 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

120 ezertől 500 ezerig kb.

Az idegen nyelvűek inkább a felső részébe esnek.

szept. 1. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Angol iskolát tudok mondani. Az 220 + étkezés. A nem angol de jó nevű magánovi 180 kajával.
szept. 1. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A közelünkben lévő óvoda ahol angol is van 180 ezer, de ez csak ez a része. Ebben semmi más nincs benne, se étkezés se különórák se semmi
szept. 1. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Pesterzsébeten pl 160 ezer a havidíj egy angolos oviban. Erre jön rá a napi 1000-1200 forintos étkezés, havi 500 forintos bábszínház vagy valami műsor hozzájárulás, 4 és 6 ezer forint között mozognak a néptánc, sakk, aerobik, fejlesztőtorna havidíjak.

Ha még pelenkás a gyerek akkor nyilván azt is te viszed, plusz a nedvestörlőt, krémet, naptejet nyárra.

Illetve az ünnepekre (farsang, karácsony, halloween stb) nem kötelező jelleggel, de mindig kérnek sós és édes nasit, meg üdítőt.

Ha valaki valamiért nem visz, vagy csak 1 zacskó valamit, az ki van nézve és a háta mögött el van hordva mindennek.

Persze ezeket a nasikat megkapják a gyerekek évközben, mint tízórai vagy ebéd kiegészítés.

Mindenképp tisztázz le minden anyagi kérdést, ha magánovin gondolkodsz.

szept. 1. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, a 2. kerületben, ahova az enyém jár, 260 ezer + étkezés a havidíj
szept. 1. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Tavaly kerestem, akkor 160 ezer volt, plusz étkezés, de bem angol nyelvű.
szept. 1. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs angol ovi a környéken, olyan van, ahol vannak angol órák is. 180-220 között mozog a havi díjuk, plusz kirándulások, programok.

Ha találsz szimpit felhívod és megkérdezel mindent, amit tudni szeretnél. Nekem legalábbis így lett infóm.

szept. 1. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én vidékit tudok, a barátnőm lánya jár oda. 20ezer/hónap, testvéreknek 15/hónap.
szept. 1. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Jesszus, amikor először megláttam a számokat az első pár válaszban, azt hittem ezek éves vagy fél éves díjak. Nagyon durva! Nincs még gyerek, de ha lenne,nem tudnám kimenteni az állami horrorból, ahol a kiégett és alulfizetett, motiválatlan óvódapedagógusok kb. lelki roncsot csinálnak a gyerekből. Ha meg baja esik, akkor jön a "Nem tudok 30-60 gyerekre figyelni." Ami igaz, de az túlzás hogy ezzel le van tudva minden.
szept. 1. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
9es, nem ezek havi díjak. De nem mindegy hol élsz, Budapesten 160 alatt nem találsz, az ország másik végében már lehet van 50-60 ezer körül is.
szept. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!