Vannak itt gödöllői szülők? Óvoda és iskola szempontjából ti ajánlanátok ezt a várost?
Figyelt kérdés
Mármint itt élni :)aug. 24. 11:10
1/5 anonim válasza:
Rokon él ott. Vannak jó iskolák. 2 Gimi is top100-ban benne van hivatalosan.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok katolikus.
aug. 24. 14:55
4/5 anonim válasza:
Nekem is rokonaim laknak arrafele. A környéken elképesztően rengeteg a gyerek, sok kisgyerekes ebbe az irányba költözik ki pestről. Ezt kiszolgálva meglepően sok óvoda, iskola van. De közelebbit nem tudok.
5/5 anonim válasza:
Gödöllői vagyok 2 alsós gyerekkel.
Nagyon sok gyerek van a városban.
6 tagóvodából álló önkormányzati óvoda van, 2 katolikus ovi és magán intézmények.
Az önkoris ovik körzetesek, nagyon kevés az esély, hogy körzeten kívüli gyereket felvegyenek.
Az egyházi és a magán ovikban is komolyszűrés van.
4 állami általános van, (sport tagozatos, zenei osztályos,német nyelvi) illetve egy katolikus általános.
A tagozatokra bárki jelentkezhet, de alapvetően itt is nagyon fontosak a körzetek.
Óvónők és tanárok vannak, de nem 100% a létszám.
1 világi gimi van, 2 felekezeti (mindhárom jóhírű) és egy szakképző iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!