Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vannak itt gödöllői szülők?...

Vannak itt gödöllői szülők? Óvoda és iskola szempontjából ti ajánlanátok ezt a várost?

Figyelt kérdés
Mármint itt élni :)
aug. 24. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Rokon él ott. Vannak jó iskolák. 2 Gimi is top100-ban benne van hivatalosan.
aug. 24. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha katolikus vagy, akkor simán
aug. 24. 13:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok katolikus.
aug. 24. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is rokonaim laknak arrafele. A környéken elképesztően rengeteg a gyerek, sok kisgyerekes ebbe az irányba költözik ki pestről. Ezt kiszolgálva meglepően sok óvoda, iskola van. De közelebbit nem tudok.
aug. 24. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
43%

Gödöllői vagyok 2 alsós gyerekkel.

Nagyon sok gyerek van a városban.

6 tagóvodából álló önkormányzati óvoda van, 2 katolikus ovi és magán intézmények.

Az önkoris ovik körzetesek, nagyon kevés az esély, hogy körzeten kívüli gyereket felvegyenek.

Az egyházi és a magán ovikban is komolyszűrés van.

4 állami általános van, (sport tagozatos, zenei osztályos,német nyelvi) illetve egy katolikus általános.

A tagozatokra bárki jelentkezhet, de alapvetően itt is nagyon fontosak a körzetek.

Óvónők és tanárok vannak, de nem 100% a létszám.

1 világi gimi van, 2 felekezeti (mindhárom jóhírű) és egy szakképző iskola.

aug. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!