Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviba kell trikó a ruha alá?

Oviba kell trikó a ruha alá?

Figyelt kérdés
Vagy bárhova? Mi nem használunk trikót így fehérneműként. Vagy télen kell?
aug. 14. 17:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekfüggő szerintem. A lányom télen trikó+hosszúujjú pólóban van bent mert a póló neki kevés, de a pulcsi már sok.
aug. 14. 17:07
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Soha senki nem hordott trikót rutinszerűen a családban. Ha valahova nagyon hidegbe kimozdulunk télen, akkor esetleg én felveszek pluszban egy réteget, mert fázós vagyok, de a gyerekek akkor sem. Az oviban meg általában 25 fokra fűtöttek, még melegük is volt.
aug. 14. 17:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, csak ha akarod.
aug. 14. 17:27
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Sosem értettem a trikót, van hogy bent folyik róla a víz de nem tudom lekapni róla a felsőt, mert a trikó meg kevés. Én sem szerettem sosem, gyerekként sem értettem minek az.

Poló az oviban rohadt meleg van, volt hogy tavasszal mentünk rövidgatyában, bent meg langyos volt a radiátor.

aug. 14. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Én atlétát szoktam adni a lányomra póló alá. De ő nagyon sovány, ezért fázós.
aug. 14. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem kell semmi, a te gyereked azt adsz ra amit akarsz. Mi koze az ovodnak hozza ?
aug. 14. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik gyerekem sem hord, én feleslegesnek tartom. De vkinek praktikus. Te tudod, nem kötelező.
aug. 14. 18:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell. Ha akarsz, adhatsz. Ha nem, nem.

Egyik gyerekem se hord trikót soha. Se bölcsiben, se oviban nem hordtak. A nagy sulis, ő se hord. Topot fog hamarosan.

aug. 14. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Nincs egy darab se, nem is tervezek venni. Nekem a mellény meg a harisnya is értelmezhetetlen. A mi gyerekkorunkban ezek szinte kötelezőek voltak. A harisnyát nagyon utáltam, ahogy anya csipkedte a lábam, meg ahogy mindig lecsúszott és akadályozott a mozgásban.
aug. 14. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem hordanak a gyerekeim trikót. De ha hordanának, az oviban akkor sem lenne rajtuk, annyira meleg van bent. Egy pólóban is megfőnek télen.
aug. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!