Szeptembertől ovis lesz a kislányom. Miket kell mindenképpen beszerezni az ovihoz?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden ovi más, de általában miket kell bevinni az oviba? Szülői értekezlet csak 3 nappal az ovi előtt lesz, elég rövid idő lesz mindent beszerezni.júl. 18. 18:20
1/10 anonim válasza:
Pedig sajnos ebben nem olyan egyszerű segíteni. Nálunk a városban van ovi, ahova egy tornacipő kell csak, máshova a kis fésűtől kezdve, vízálló lepedőn át a legutolsó ragtapaszig vinni kell mindent.
2/10 anonim válasza:
Nálunk az első szülői mindig szept. végén volt... A többi ovis gyerek szüleitől tudtunk csak infót szerezni...
Nincs olyan ami mindenhol egységes, még ovin belül is lehet más a kérés
3/10 anonim válasza:
Amit a gyereked óvodába kér. Van ahol kell ágynemű, van ahol nem. Vana hol kell oviszsak, van ahol nem. 3 nap elég, hacsak nem q világ végén éltek
4/10 anonim válasza:
A miénkbe kényelmes váltócipő/szandál, tisztasági csomag (zsepi, szalvéta, szappan, fogkrém, fogkefe, wc papír,)meg kispárnahuzat kell.
5/10 anonim válasza:
Helyi csoportba tedd fel a kérdést, ott kaphatsz használható válaszokat!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valahogy sejtettem, hogy nem ilyen egyszerű...
júl. 18. 22:24
7/10 anonim válasza:
Benti váltócipő tuti kell, a többit ovi válogatja. Nálunk még kell fogkefe, fogkrém, és ha nem alszik ott, akkor uzsonnás doboz, ha ott alszik, akkor alváshoz egy gumis lepedő, és egy pléd. Minden mást az ovi ad.
8/10 anonim válasza:
Nálunk ezek kellettek, nem hiszem, hogy drasztikus eltérések lennének:
-benti cipő a csoportba
-váltóruha (ha előfordulna baleset)
-ágyneműszett, ha ott is alszik
-fogkefe, pohár
-ovis zsák
-wc papír, zsebkendő, szalvéta
-1 csomag papír (rajzolni)
-idényfüggő öltözék, ha sétálni indulnak (pl. télen, hóban hótaposó, esőben esőkabát, gumicsizma)
9/10 anonim válasza:
Nálunk váltóruha, benti cipő, fogkefe, fogkrém, pohár, ágynemű, törölköző kell. Oviszsák, ha a szülő tud venni (én vettem).
10/10 anonim válasza:
Nálunk ezek kellettek:
Oviszsák
Mindig minden ruha típusból 2 a zsákba
Pizsama
Benti cipő
Fésű
Fogkefe
Fogkrém
Szalvéta
Zsepi
Álló irattartó
Rajz lap
Ágynemű
Kis törölköző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!