Vty szandál jó az oviba?
Figyelt kérdés
Nem ismerem ezt a márkát,viszont deichmannba egész jó áron van :)jún. 13. 16:20
11/21 anonim válasza:
10-es. Akkor pont nektek találták ki a nagyonmenő Crocs gumipapucsot cirka 20 ezerért!!
Hülyének is megéri😂
12/21 anonim válasza:
Mi egész kicsi korától márkás cipőket vettünk mégis úgy néz ki, hogy simán ludtalpas lesz. Szóval szerintem akinek van ilyen a családban az tök mindegy mit ad a gyermek lábára vagy megörökli vagy nem.
Mi oviba is márkásat vettünk,mert ottbent is egész nap abban vannak, és csak ott van 8 órát.
13/21 anonim válasza:
Hat basszus nem tudom mikor lett gaz nem szar cipot adni a gyerek labara. 😅 Ez kemeny…
Utolso a ludtalp nem feltetlen fugg ettol, van akinek mar a jaras kezdeten szupinalt cipo ajanlott, ez lehet genetika is sajnos. De rontani nem kellene a helyzeten.
14/21 anonim válasza:
Hirtelen mindenki de hiper szuper anya lett hogy nem ad 20.000 forinttól olcsóbb cipőt a gyerek lábára... Aztaa... 🤮
15/21 anonim válasza:
Én a TornaDóra cipőkre esküszöm. Egy Dóri nevű magyar lány csinálta a márkát, aki gyógypedagógus, ha jól tudom, instán nagyon aktívan fent vannak, és a weboldalukról lehet rendelni. Mi szupinált cipőben utaztunk eddig, de annyira helyretette a lányom lábát 1,5 év alatt, hogy az ortopédus is meglepődött. Nagyon jó minőségű cipők, sose volt baj egyikkel sem, pedig aktívan nyúzza a lányom (minden téli-nyári-átmeneti cipőt tőlük vettem). Van természetesen nem szupinált cipőjük is, esetleg nézz utána. Nekem nagyon szimpatikus az is, hogy magyar kisvállalkozást támogatok azzal, hogy őket választom.
16/21 anonim válasza:
Nekünk Ponte20 szandink van az oviban. Mindig ilyet vettem, mert cipő nélkül nem engedik lenni őket.
17/21 anonim válasza:
Utolsó, a Ponte20 az szupinált cipő :) Szerintem a kérdezőnek csak sima szandál kell.
18/21 anonim válasza:
15-os, kedves tornadora egy szlovak weboldalrol rendeli a cipoket. Annyira magyar kisvallalkozas 😅
19/21 anonim válasza:
A kisfiamnak ez lesz a harmadik nyara amikor Crocs szandált hord kb minden nap. Most volt kis csoportos, az oviba is azt hordta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!