Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vty szandál jó az oviba?

Vty szandál jó az oviba?

Figyelt kérdés
Nem ismerem ezt a márkát,viszont deichmannba egész jó áron van :)

jún. 13. 16:20
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Esetleg más márkát is ajánlhatsz! Köszi!
jún. 13. 16:21
 2/21 anonim ***** válasza:
30%

Barmi jo a bokafogos baromsagokon kivul.

Hajlekony talp, es kemeny sarokresz.

jún. 13. 16:24
 3/21 anonim ***** válasza:
15%
Persze, ha nem minosegi cipot akarsz a gyerek labara es nem zavar ha tonkreteszed.
jún. 13. 16:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Azért írtam utólag hogy más márkát is írhattok ami jó (maximum 15-20ezer ft körül legyen)
jún. 13. 16:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vettem Vty cipőt a gyereknek, gondoltam adunk neki egy esélyt, hát soha többet. Rekordidő alatt ment tönkre a tépőzárja, utána szétnyílt a varrásnál, pedig nem űzött benne semmilyen extrém sportot a fiam, max rohangált a suliban az udvaron. Nekünk tanulópénz volt. Azóta visszatértem a jól bevált adidashoz.

Ha nem akarsz tizenezret költeni nevesebb márkára, akkor inkább Decathlonos cipőt vegyél, na azok ár/minőség arányban nagyon jók. Tornacipője pl a mai napig onnan van a fiamnak.

jún. 13. 16:49
 6/21 anonim ***** válasza:
45%
DDstep/Elefanten barefoot cipoi. Baromsag a bokafogo es a kemeny sarokresz is.
jún. 13. 17:15
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
Az se normális, aki fullmárkás cipőt vesz vagyonokért oviba, amit hónapok alatt kinő a gyerek vagy tönkrevág az oviban…
jún. 13. 18:59
 8/21 anonim ***** válasza:
36%
Hat bocsi, 2 honapra se adok szart a labara, sot jatszoteres cipoje is markas. Ha nincs penz olyan cipore amiben egeszsegesen tud fejlodni a gyerek laba, lehet kar gyereket vallalni.
jún. 13. 19:21
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem a cipőbe fejlődik a lába hanem mezítláb. Régen nem ment ezen a versengés, Ronaldo hónak pl cipője se volt. Most meg futball legenda. Anyámék se santinak meg én se. Mondjuk mi mozoghattunk szabadon több féle talajon,nem korlátok közé voltunk szorítva állandóan.
jún. 13. 19:54
 10/21 anonim ***** válasza:
25%
Enyem is mezitlab van a fuben meg a homokban nyaron de remelem nem gond hogy az utcan a szilankba meg cigicsikkbe nem engedem es cipo/szandal van rajta, ami nem a legolcsobb Deichmannos… sot, esoben is kap barefoot gumicsizmat meg telen is van rajta labbeli. 🤦🏼‍♀️
jún. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!