Vty szandál jó az oviba?
Figyelt kérdés
Nem ismerem ezt a márkát,viszont deichmannba egész jó áron van :)jún. 13. 16:20
1/21 A kérdező kommentje:
Esetleg más márkát is ajánlhatsz! Köszi!
jún. 13. 16:21
2/21 anonim válasza:
Barmi jo a bokafogos baromsagokon kivul.
Hajlekony talp, es kemeny sarokresz.
3/21 anonim válasza:
Persze, ha nem minosegi cipot akarsz a gyerek labara es nem zavar ha tonkreteszed.
4/21 A kérdező kommentje:
Azért írtam utólag hogy más márkát is írhattok ami jó (maximum 15-20ezer ft körül legyen)
jún. 13. 16:27
5/21 anonim válasza:
Egyszer vettem Vty cipőt a gyereknek, gondoltam adunk neki egy esélyt, hát soha többet. Rekordidő alatt ment tönkre a tépőzárja, utána szétnyílt a varrásnál, pedig nem űzött benne semmilyen extrém sportot a fiam, max rohangált a suliban az udvaron. Nekünk tanulópénz volt. Azóta visszatértem a jól bevált adidashoz.
Ha nem akarsz tizenezret költeni nevesebb márkára, akkor inkább Decathlonos cipőt vegyél, na azok ár/minőség arányban nagyon jók. Tornacipője pl a mai napig onnan van a fiamnak.
6/21 anonim válasza:
DDstep/Elefanten barefoot cipoi. Baromsag a bokafogo es a kemeny sarokresz is.
7/21 anonim válasza:
Az se normális, aki fullmárkás cipőt vesz vagyonokért oviba, amit hónapok alatt kinő a gyerek vagy tönkrevág az oviban…
8/21 anonim válasza:
Hat bocsi, 2 honapra se adok szart a labara, sot jatszoteres cipoje is markas. Ha nincs penz olyan cipore amiben egeszsegesen tud fejlodni a gyerek laba, lehet kar gyereket vallalni.
9/21 anonim válasza:
Nem a cipőbe fejlődik a lába hanem mezítláb. Régen nem ment ezen a versengés, Ronaldo hónak pl cipője se volt. Most meg futball legenda. Anyámék se santinak meg én se. Mondjuk mi mozoghattunk szabadon több féle talajon,nem korlátok közé voltunk szorítva állandóan.
10/21 anonim válasza:
Enyem is mezitlab van a fuben meg a homokban nyaron de remelem nem gond hogy az utcan a szilankba meg cigicsikkbe nem engedem es cipo/szandal van rajta, ami nem a legolcsobb Deichmannos… sot, esoben is kap barefoot gumicsizmat meg telen is van rajta labbeli. 🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!