Rossz szemmel nézhetnek az óvónők a férjemre, hogy nagyon ritkán tud eljönni a kisfiúnk óvodai rendezvényeire?
Nem tudom, nálatok mennyi rendezvény van, de évente két-három fontosabb rendezvényre én szabadságot is kivennék a helyében, ha másképp nem tudnék ott lenni.
És egyáltalán nem az óvónők véleménye miatt (az a legkevésbé sem izgatna), hanem a GYEREKEM miatt.
Kérdésedre válaszolva: az óvónők ezzel biztos nem foglalkoznak.
Miért vagy ilyen megfelelési kényszeres?
Engem addig érdekelne a dolog, hogy van-e gyerekben és a férjemben emiatt hiányérzet, de azt letojom, mit gondol az óvónő vagy Kevinke anyukája.
Sok olyan család van, ahol apuka nem tud sok rendezvényen részt venni. Az óvónők is tisztában vannak vele, hogy a legtöbb családban apuka dolgozik, és nem tud/akar mindenre szabit kivenni. Hétvégén a játszótér pedig tele van apukákkal. Nem fog ezért senki sem szólni, vagy csúnyán nézni.
(És az egyedülálló anyukákat sem nézik ki emiatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!