Ritkán hordoznám szerintem. Ilyenkor is nagy kàrt tehet a kenguru?
Nekem az előre tett hordozói módszer tetszik, de úgy, hogy a baba kifelé nézzen. Ha nem látna ki rendesen, akkor félek nem lenne el a hordozóban, ha meg a hátamon lenne, akkor én nem látnám őt rendesen. (Pl elmennénk valahová és meg akarná csípni egy darázs, akkor nem làtnám.)
Ha csak néha használnám a kengurut, akkor is ártanék a gerincének?
Még nem vettem meg a hordozót.
Ha csak néha lógatnának fel az ülepednél fogva a hátadat kifelé homorítva, az tetszene?
Sokkal reálisabb veszélyei is van annak, ha kenguruban és rossz irányban lógatod, mint hogy a hátadon megcsípi egy darázs.
De ha a hatadon van, csak feltunik hogy hadonaszik vagy sir a gyerek, ha megcsipi egy darazs, nem? Ezt pl akkor se biztos, hogy ki tudod vedeni, ha elotted van, mert nagyon gyorsan megtortenhet.
Vagy azt hiszed, hogy felteszed a hatra es onnantol kezdve megszunik letezni a gyerek?
Azt is elarulom neked, hogy siman meg lehet allapitani azt is, ha alszik, anlkul hogy raneznek, mert ilyenkor elnehezul a kis testuk es a legzes is valtozik.
De amugy meg kis tukor, telefon kameraja, ha meg akarom nezni valamiert :D
A kifele hordozas karos. De egyaltalan nem is muszaj hordozni, akkor inkabb hagyd az egeszet, az is jo.
Amíg nem hordoztam, én se értettem, hogy mi a baj a kenguruval. Így pár év hordozás után már látom, és nekem fájdul meg a derekam, ha kifelé fordított babát látok. De nehezen tudnám szavakkal érzékeltetni, hogy mi ezzel a baj. Elmagyarázni igen, de érzékeltetni nem.
Szerintem is jó ötlet az oldalt hordozás.
Soha nem hordoznám kifelé a gyereket. Ezt majd akkor érted meg, amikor először magadra kötöd. Érezni fogod mennyire "rendellenes" tartásba kerülne kifordítva.
Egy jó hurci egy kisebb vagyon. Mi is alig használtuk, nem szerette a kislányom se a kendőt, se később a csatost, így nem bánom, hogy használtan vettünk egy kevésbé jó fajtát, potom pénzért, de az alap hordozási elveket azért így is tartottuk. Szerintem ennyi használatra ez így teljesen jó kompromisszum volt.
Jo 9-es, de aki addig csak kezben cipelte a gyereket, annak a haton hordozas pl szerintem konnyebb, ha jo a hordozod.
Nalunk igy volt, kisfiam nagyon szerette a kendot olyan 2 hos koraig, aztan tartottunk egy szuntet mert nem viselt el semmi mast. Vegul 8 honapos koraban kezdtem el ujra hordozni, a szeparacios szorongassal csak rajtam/ velem akart lenni. Nekem konnyebb volt haton, mint kezben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!