Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Évzáróra mennyire szabják meg...

Évzáróra mennyire szabják meg nálatok a ruhát?

Figyelt kérdés

Eddig a fehér ing/blúz és a sötét alj volt a kikötés.

Fiam fekete farmerbe ment minden évbe (ahogy a fiúk 80%-a is), lányom fekete leggingsbe tavaly.

Most jött egy új vezető óvónő.

Ma írta körbe, hogy jövőhéten lesz az évzáró/ballagás. Eddig nem tudtuk az időpontot.

Kötelező a fehér hosszúujjú ing/blúz, külön kiemelte, hogy a lányoknak minimális csipke lehet rajta.

Illetve ünneplő nadrág kötelező a fiúknak, szoknya a lányoknak.

Lányom gyűlöli a szoknyákat, kiscsoportos....

emellé 27fokotírnak jövő szombatra. Az udvaron lesz megtartva, ahol sehol árnyék. Hosszúujjuba meg fognak főni.

Fiamnak csak rövidujjú ingje van, vehetek újat...

A végére odaírta, a részvétel kötelező, kivéve betegség esetén, a nem megfelelő öltözet pedig szankciókat von maga után.

Kíváncsi lennék mik azok a szankciók

máj. 23. 15:11
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Most, hogy mentem a gyerekekért, szólt, hogy mivel a fiam középsős, nekem fél8ra mennem kell díszíteni. A középsős szülőknek kötelező.

De a gyerekek csak 8:50re menjenek.

Mondom nekem 2 gyerek is van, a ferjem aznap dolgozik, nem fogok tudni bejönni.

Oldjam meg. És otthagyott.

Megoldom én hamar ezt is 🤣

máj. 23. 17:01
 12/33 babyboom567 ***** válasza:
88%
Ez már vicc kategória.
máj. 23. 17:09
 13/33 babyboom567 ***** válasza:
88%
olyan meg nincs,hogy egy rendezvény kötelező.
máj. 23. 17:11
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Csak az érdekesség kedvéért írom le,óvodai dolgozóként. Mi díszítjük az ovit, a dolgozók. A mini, kis csopisok ilyenkor már nyári szüneten vannak, a középsősök és nagyok vannak csak a ballagáson jelen. Fekete fehér tök mindegy milyen és mennyi csipkés ruha legközelebb a karácsonyi ünnepre kell. Röhej hogy valahol képesek ezzel bactatni a szülőket.
máj. 23. 17:14
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
Én feladnám a gyerekre a rövid ujjút, nem vennék hosszút. És nem adnék szoknyát a kislányra, ha utál szoknyát hordani. Ellenben vigyorogva állnék a szankciók elé.
máj. 23. 17:14
 16/33 anonim ***** válasza:
30%

Egyetlen emlékem az ovis ballagásról, hogy a végzősököt ünnepélyes keretek között átkísérték az oviból az iskolába. Hogy miben voltak, passz. De tuti nem szoknyában, s hosszú újjúban, és a kisebbek sem voltak ott szerintem.

Még az iskolai ballagásnál is csak a 8.-osok voltak fekete-fehérben (hogy pöttyös ruha vagy ing és élre vasalt nadrág, teljesen mindegy). A kisebbek meg rendszerint csak akkor mennek, ha számítanak könyvjutalomra vagy oklevélre valami miatt (mindig az évzáróval egyszerre van téve).

Gimiben volt olyan, hogy az igazgató hazaküldött valakit, mert nem fekete-fehérben hanem fehér-feketében volt valamilyen eseményen (fekete blúz, fehér nadrág), de utánna kétszer is a szaván fogták és beszivatták, mikor csak annyit mondott, hogy másnap "illő ruhában" kell menni. Bordó ing vagy blúz, még azért is... :D

máj. 23. 17:34
 17/33 anonim ***** válasza:
88%
A ballagás volt az első alkalom, amire ünneplőt kértek az ovinkban. Addig mindenki olyan szépruhában ment mindehova, amilyen akadt. A ballagást meg már senki nem bánta, az iskolai évnyitóig már nem nőtték ki. Agyrém ami nálatok van.
máj. 23. 17:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

A lanyaim ilyen eskukoi ruha feleben voltak mindig. Amolyan elegens kislanyruha valpantos tobb retego szoknyaval.

Nem szoltak csak nem szepen neztek. En meg nem torodtem vele. Ovodas. Pont.

máj. 23. 19:11
 19/33 A kérdező kommentje:

Az évzáró és a ballagás egyben lesz tartva 14!

A kiscsoportosok (sőt, van pár mini is, 2.5 évesek) pedig véigállhatják az egészet.

máj. 23. 20:07
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"nekem fél8ra mennem kell díszíteni. A középsős szülőknek kötelező.

De a gyerekek csak 8:50re menjenek."

Ezt nem is értem bakker :D egy ovis ballagás miatt mindkét szülő álljon glédában, az egyik díszítsen, a másik a gyereke(ke)t intézze, amíg 8:50-et nem üt az óra? Teljesen nonszensz. A többi szülő mit szól ehhez?

máj. 23. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!