Kinek milyen jargannyal megy oviba a gyerek?
Szeptemberben kezdi az ovit, tőlünk 1,5 km-re, 25 perc sétára van az ovi. Jogsim nincs még. Akkor a kisebbik lányom 6 hónapos lesz. Szeret a lányom futobiciklizni, de hajlamos elkalandozni jobbra balra nézelődni, ezt még tanulnia kell. Van járda, de mellettünk viszonylag forgalmas az út. Ti milyen megoldást választanatok?
Persze tud ennyit gyalogolni, de más lehetőségként ti mit választanátok?
Biztos hogy 1,5 km? Az városon belül max. két megálló, de jellemzően 1 és gyalog se 25 perc még gyerekkel se.
Most Google-ön lemértem, tőlünk a ovi 1,2; piac 1,6 és egyáltalán nem táv, soha még csak fel se merült a járgány, csak a nem ovist toltam vagy cipeltem háton, pedig a nagy gyógytornára szorul, hipotón.
Utolso,majd megtudod.:)))
Reggel almosan a hidegben telen,az enyem nem mozdult,fazott,almos volt, babakocsiban kellett tolni, hiaba szoltak meg az ovonok es szulok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!