Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ajakherpesszel mehetnek a...

Ajakherpesszel mehetnek a gyerekek óvodába?

Figyelt kérdés

máj. 14. 04:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Az én fiamnak még sosem volt, egyébként nekem sem és a férjemnek sem. Mi kötőhártya gyulladással sem megyünk. Ha meglátnék egy herpeszes gyereket, tuti kiverném a balhét, mert köszönjük szépen, nem kérjük. Amúgy is 2 hónapos a kicsi, ha megnyernénk valakitől, kérdés nélkül kenném a falra az anyját, hogy elengedi úgy. Lehet lepontozni.
máj. 15. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Eldöntésében mindenképpen segítség az orvosi vizsgálat, a kezeléshez a megfelelő módszert és a gyógyszereket az orvos rendeli el, dönt a közösségbe lépés idejéről.
máj. 15. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
A herpeszt vírus okozza, és fertőző!, de közvetlen kontakt kell hozzá. Ha nem puszilgat senkit, nem veszi szájába a játékokat, senkivel nem használ közös poharat, akkor megfertőzni se fog senkit. Ha viszont ezekre van esély, márpedig gyermekeknél bizony van, akkor én inkább otthon tartanám.
máj. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!