Júniusban költözünk új városba de míg nincs lakcimunk oda addig nem veszik fel a gyereket óvodába. Mi a teendő?
Ha a körzetisbe viszitek, akkor semmi teendő. Egy telefont azért én megejtenék, hogy számítsanak rátok, júni elején viszed is a papírokat. De ennyi
Körzetisbe kb kötelező felvenniük.
Mi is most fogunk költözni, nálunk fent van az ovi honlapján, hogy ilyen esetben is jelentkezzek, csak a lakcímkártya mellé mondjuk bérleti szerződést csatoljak és/vagy írjam le, miért abba az oviba akarom íratni.
De valójában bármit is írunk itt, a legpontosabb infót az adott óvoda fogja adni.
Mi szó szerint év közepén költöztünk annó, jabuárban. Jeleztem az ovinak, hogy számítsanak ránk, van-e hely stn annyit mondott az ovivezető, hogy a papírokkal jelentkezzek amikor már ott vagyunk, mivel körzetes felkell vennie.
Mivel ő most kezdene szeptemberben és júniusban költöztök én a helyedben felhívnám az ottani ovit vagy ahol most vagytok (mindkettő tud tájékoztatást adni), hogy ilyenkor mi van, beírasd a mostaniba és majd júniusban átveszik (nálunk ugye ez volt, a volt ovi adott egy papírt, hogy onnan kivettem a másik felvette) vagy egyből az új lakóhelyeteken és a lakcímkártyát meg ahogy meglesz bemutatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!