Autóval 30-40 perc sok utazás lenne az óvodába Budapesten?
3 éves kisfiam kapcsán óvodaválasztás előtt állunk. Budapest határában élünk a budai agglomerációban, a környéken van néhány jó állami óvoda, de mindenhol 24-26 fős csoportok vannak, ezért elsősorban magánóvodákban gondolkodunk.
A környéken megnéztük az összeset, de egyiknél sem éreztük azt a WAO érzést, ellenben a pesti oldalon találtunk egy nagyon szimpatikus ovit.
Ez reggelente 35-40 percre lenne tőlünk.
Van egy kistesó is, aki lehet, hogy bölcsibe menne szeptembertől. A pesti magánovitól 5 percnyire találtam szimpatikus állami és magán bölcsiket, így a két gyereket együtt tudnám vinni.
Mit gondoltok?
Bevállaljuk reggelente a 35-40 perces autóutat vagy inkább keressünk más lehetőséget? Gyerekek egyébként szeretnek autózni.
Én max akkor, ha a munkahelyemre való eljutásnál max kis kitérő a kiszemelt ovi.
Én egyébként tudom milyen, az én gyerekeim is szeretnek utazni de minden egyes reggel oviba menet már nem esik jól annyira. Mi költöztünk, de ovis nagycsoportost minek irassak át? Odafele az út kb fél óra volt, délután több, + nekem 10 perc onnan a munkahelyem.
De ha a lakóhelyetek körül dolgozol akkor az macera lehet hosszú távon mindenkinek. Azóta iskolás a lányom és a közelbe jár, össze se lehet hasonlítani a kettőt. Kb 7 hónapot ingáztunk.
És mit gondoltok, mennyi az ideális távolság autóval?
Inkább agglomerációba nézelődjek, vagy a budai kerületekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!