Melyik ovit választanád?
Mindegy mekkora az udvar, ha nem viszik ki őket. Nálunk hiába a jó idő most, nem viszik ki mert nincs kimondva, de nem fog az óvónő 25 gyereket fel-le öltöztetni amíg sapka, sál, kabát van. Ez persze intézmény és óvónő kérdése, de én nem vinném nagyobb udvar miatt messzebbre. Nagy kincs, ha gyalog pár perc, és nem kell minden nap autóba ülni ha nem muszáj. Amúgy sok szempont igazából csak nekünk, szülőknek számít. Egy ovis gyerek nem nézi az udvar méretét sem a csoportszoba vagy udvar felszereltségét. Jól elvannak egy hintával, mászókával és egymással.
Nem tudom van -e, lesz -e kistesó, nálunk van és nem raknám mindig autóba ha a nagy tesóért kell menni. Sokkal praktikusabb 5-10 percet sétálni babakocsival mint autós hordozóval bajlódni.
Helyben az gyalog hany perc?
Ha pár perc csak nincs mit gondolkodni. Szerencses vagy
Hát nálunk hiába van nagy udvar, ha a 160 gyereket egyszerre viszik ki. Nagy óvóda nemrég bővitették, 2 másik bezárt ezért fejlesztették ezt 2x akkorára.
Én a közelebbit választanám.
Arra is gondolnék, ha mondjuk elromlik az autó vagy bármi akkor mennyire lenne megterhelő a másikba elvinni.
"A mi ovink udvara baromi nagy, de minden csoportnak megvan a "saját" udvarrésze, és igazából nem használják ki az egész udvart, csak az ő szakaszukban vannak. Mert azt az óvónők még jól belátják, hamar odaérnek ha esetleg valami baj van, szóval én ennek alapból örülök"
Pont ezt akartam én is írni. Bár nem tudom, nálunk látják-e a gyereket az óvónők. Szerintem még nem látták. Javaslom, küldjünk inkább ács-tetőfedőt az óvónő helyett, magasabbról látni fogja a gyereket biztosan. Arra sajnos nincs garancia, hogy az óvónő látta valaha a gyerekeket. Elnézést, de aggódom, jobb volna mondjuk helyettük egy webkamera, amin keresztül otthon látni lehetne azt az egy szem gyereket. Aggódom tényleg. Lehet, hogy rosszul teszem, és talán okom sincs rá, és talán feleslegesen is aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!