Mit tehet a pedagógus (óvónő), ha minden féle felülvizsgálatokra akarja küldeni a gyerekemet, de már túlzásnak és túlkapásnak érezzük?
A kolléganőmnek a hetedik gyerekpszichiáter mondta, hogy a gyerek enyhén autista, csak nagyon ügyesen másolja a többi gyereket, ezért mondhatta az első hat, hogy semmi baja a gyereknek.
Náluk is az óvoda erőltette, hogy menjenek tovább, mert valami van a gyerekkel. Azóta célzott fejlesztést kap, és sokkal kezelhetőbb.
A szülők is érezték, hogy a gyerek eltér az átlagostól, de ők azt hitték, hogy csak tehetséges, meg kicsit különc, hiszen első gyerek, covid alatt sok idő volt vele foglalkozni, biztos okosabb a kortársainál.
Most már tudják, hogy az, hogy 2mp alapján felismer bármilyen zeneszámot, elmondja az előadót, és elmeséli a hozzá tartozó videót, az az autizmus egyik tünete.
Ahol voltunk: 2 gyermekpszichiáter, 1 magán és egy állami, több alkalommal.
Pedagógia szakszolgálat, különböző dolgokat vizsgáltak. Szorongás oldó terápia. TSMT torna. Alapozó torna.
A pedagógia szakszolgalat úgy tudom, csak iskola előtt kötelező, ő még csak középsős, ettől függetlenül vittük. Ott négy szem között kb azt mondták, utálják egymást az óvónővel, amit én is tudok, mondtam is a néninek, de csak olajat tettem a tűzre.
"Ott négy szem között kb azt mondták, utálják egymást az óvónővel, amit én is tudok, mondtam is a néninek, de csak olajat tettem a tűzre."
Nejed sem ártana valami kivizsgálás.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!