Pályakezdő óvodapedagógusok nektek milyen volt az első napotok óvodapedagógusként?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma volt az első napom mint óvodapedagógus. Tavaly végeztem de nem helyezkedtem el benne(ennek több oka is van ) ,és az igazat megvallva most sem akartam ,csak sajnos jelenlegi élethelyzetemben nem volt más választásom. Szóval ma volt az első napom, de szörnyen éreztem magam. Nagyon nem találtam a helyemet .Azt érzem totál alkalmatlan vagyok a pályára.
Más is érzett így az elején?
2023. szept. 11. 21:46
1/6 anonim válasza:
Igen, én is hasonlóan éreztem. Ennek már 16 éve.
2/6 anonim válasza:
Szerintem mindenki így érzi, én is így éreztem. Higy éreztem magam 1. nap után? Mint akit kimostak, kicentriztek, átment rajta egy úthenger, megrágtak és kiköptek...kb így. 2 hét után kezdett könnyebb lenni, mikor már a gyerekek kezdtek elfogadni. Minél több foglalkozást tartasz annál közelebb kerülnek hozzád. Kitartás! Menni fog.
3/6 anonim válasza:
Igaz én nem ovisokkal hanem általános iskolásokkal dolgozom. Az első fél évet végig sírtam. :D minden reggel. De valami mégis hajtott és csináltam tovább. Azóta más el se tudok képzelni magamnak. Ne 1 nap után ítélj. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez minden munkahelyen igy van. Bele kell razodni, foleg, ha fiatal vagy.
En diplomas apolokent mentem elso nap Nyugat Europai korhazba dolgozni, hat koze nincs az itteni dolgoknak a magyar elavultakhoz kepest, ott kellett kb. mindent elesben ujra memgtanulni - a gyerek intenziven ...
Aztan blejottem,te ios belefogsz. Ha nem, nezel uj allast.
5/6 anonim válasza:
Pont ezt akartam mondani, hogy ez más munkahellyel sincs másképp. Neked is meg kell szoknod a munkarendet, a kollégákat, gyerekeket, lelkileg támaszt adni nekik, közben szakmailag helytállni. És akkor gondold el, hogy a kis 3 éveseknek mennyire rossz ovit kezdeni…
6/6 anonim válasza:
Ah, emlékszem, én sem találtam a helyemet. Egész nap azon gondolkodtam, hova álljak, hova üljek, kihez szóljak. Pedig én szívesen elhelyezkedtem a szakmába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!