Oviba melyik jobb az egyrészes vagy a kétrészes overál?
Figyelt kérdés
Vásárlás elött vagyunk.Szeptemberbe kezdtük az ovit és egyenlőre még nem látom át mi a hasznosabb ha kiviszik őket.Egy vagy két részes legyen az overál.Ovónénik melyiket szeretik jobban? Bár lehet egyiket sem😅2023. nov. 27. 08:25
1/8 anonim válasza:
Nem az óvónéninek kell szeretnie hanem a gyereknek. 4 éves lányomnak egyrészes van, megtanítottam, hogyan kell felvenni. Nagyon ügyes, nem kell segíteni. Kis időráfordítással te is megtanítod és menni fog :)
3/8 anonim válasza:
Nálunk a kétréyzest preferálják, mert akkor időjárásnak megfelelően öltöztethetik. Nem mindog indokolt, hogy sínadrág is legyen rajta.
4/8 anonim válasza:
Bölcsiben számított, mert ott nem egyedül öltöznek. Ott az egyrészes volt a preferált.
Oviban viszont azt támogatják, ha minél önállóbb a gyerek. Hogy neki az egyrészes vagy a kétrészes a könnyebb felvenni, az meg egyéni. Azt vedd amelyikkel a gyerek könnyebben boldogul. Nalunk ovira már csak kétrészesük volt.
5/8 anonim válasza:
Azt nem értem, mi olyan haszontalan abban, hogy leírtam, mit kért az ovi. ŐK KÉRTÉK, hogy inkább kétrészest vigyünk, mert akkor időjárásnak megfelelően felvehetik csak a kabátot is.
Nálunk télen nincs homokozó, nincs csúszda, és figyelnek, hogy ne üljenek a földre. A kintlét idejére a padra pokrócot tesznek, ha valaki ülni akar, arra ül.
6/8 anonim válasza:
#5 Az a haszontalan, hogy nem értenek egyet veled. Szánalmas a felhasználói közönség zöme az oldalon. Én ezt a hülye pontozási rendszert legszívesebben beszüntetném. Sokan nem értik, hogy a válasz hasznossága alapján kell pontozni, nem az alapján, hogy mennyire ért egyet az illetővel.
7/8 anonim válasza:
Gyerekfüggő, én a két részest azért szerettem jobban, mert volt amikor a kabátot/nadrágot már kinőtte, de a másik felét még tudta hordani, illetve ha autóval mentek valahova, akkor nem sül be a gyerek az egyrészesbe, mert a kabátot ráér felvenni akkor, amikor már kiszálltok.
8/8 anonim válasza:
2 részes vettem mindig, így tudták külön hordani a kabátot is, nem kellett venni plusszban azt is, mondjuk egy bevásárláshoz vagy dokihoz nem agattom rájuk a sínadrágot csak a kabit. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!