Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Külföldön óvodában hogyan...

Külföldön óvodában hogyan kezelik a náthás, beteg gyerekeket, miben más mint az itthoni szokások?

Figyelt kérdés
Ott is úgy zajlik, hogy köhécseléssel sem lehet bevinni, 2 hétig is otthon maradnak az anyukák táppénzen? Szeretném megérteni máshol működhet-e egy másik rendszer.
2023. nov. 26. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

10!

Az ugye meg van, hogy ha valaki ugy nőtt fel, hogy az eső nem fáj, az képes élvezettel rohangálni odakint orakig?

2023. nov. 27. 08:40
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Háááát gyerekként is próbáltak erre tréningezni,de nem jött be,tehát így azt gondolom nincs köze ehhez,különben akkor imádnom kellene. Az megvan,hogy sem gyerekben,sem felnőttben nem egyforma mindenki? Bár én nem láttam akkoriban sem sok gyereket 0 fokban ónos esőben rohangálni kint 3 órán át. A nyári eső teljesen más,az oké volt,ugráltunk,rohangáltunk,pocsolyában ugráltunk,stb.,azt imádtam én is,na de azt ne hasonlítsuk a mostani időjáráshoz. 10# voltam.
2023. nov. 27. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem írtam semmi olyat, hogy 3 órán át rohangalnak, de ne zavarjon. A kotozkodesen kívül van valami mondandód is?
2023. nov. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!