Hosszú út az oviba, sokan vagyunk így?
Több mint 35 perc gyalog tőlünk a körzetes ovink. Van egy tőlünk 10 percre is, de oda nem vették fel. Most meg elsetalgatok vele, de előre félek milyen lesz ez ha aznap fagyni fog.. Plusz december elején születik a kicsi, így neki is meg kell velünk járni ezt az utat majd néha.
Ha apa itthon van, elviszi autoval, de nekem sajnos nem sikerült letenni a jogsit. Tomegkozlekedes nem jatszik, mert az is kB ilyen messze indul tőlünk. Városban lakunk amugy, de tudom ez úgy hangzik mintha valami tanyarol kéne járni :D szóval csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?
#10 egyébként tényleg. A gyerekek tudják élvezni, télen ráugranak a befagyott pocsolyára, betörik a jég, ropog, tetszik nekik, esőben nyilván pocsolyáról pocsolyára ugrálnak, ősszel falevet, gesztenyét gyűjtenek, tavasszal nyáron viragot szednek az út szélén. Megfelelő ruházat kell és a gyereknek meg sem kottyan, nyilván én sem élvezem annyira a sétát szakadó esőben, de a gyerek kb.le sem 💩ja ha szokva van hozzá. 😅
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!