Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Haza küldheti az óvónőazt a...

Haza küldheti az óvónőazt a gyermeket akinek a szülei.nem fizeték be a zenés műsort ? Mármint nem veszi be reggel.mert az nap előadás van és neki.nincs befizetve ?

Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

"Azt azért nem de az anyagi helyzetem hál Istennek megenged ilyeneket"

Azt azért nem? Miért nem? Kovács Jancsikanak miért fizetned ki, ha a másik huszonvalahanynak mar nem?

Értem én, hogy a joszandek vezérel, de nem kellene. Ha nincs pénze a szülőnek x dolgra, akkor nincs rá pénze és ezzel vége is a történetnek

2023. okt. 27. 15:22
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Na jó azért ha van egy szegény gyerek a csoportban, attól a többi szülő akinek van pénze, ki fogja fizetni a jegyet. Akár azt az egy jegyet össze is dobhatják. Nálunk nem volt ilyen szitu, de azt hiszem nem is kértek külön pénzt, a csoportpenzből fizették ki.
2023. okt. 27. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

12!

Nem érted a lényeget. Azzal a gyerekkel kivételezik a csoport, mert xar anyagi helyzetben van. Es? Tegyük fel, 25 gyerek van. Egyről ismert, hogy xar az anyagi helyzetük. Te a saját anyagi helyzeted ismered biztosan, másét max saccolod. Honnan tudod, hogy a maradék 23 gyerekből -a sajátodat meg az ismerten csorot levonva- a többi pontosan hogyan el? Lehet van olyan, aki mondjuk kenyéren es vízen él 3 hétig, hogy a gyerekének kifizesse az x forintos jegyet. Neked nem sokat változtat azaz nyári helyzeteden ha pár száz forintot kérnek mellé hogy Csóró Janika is menni tudjon, de lehet neki ez plusz egy hét kenyér-víz diétát jelent. Lehet ő még xarabb helyzetben van, mint Csóró Janika szülei, csak ő nem reklámozza

2023. okt. 27. 16:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon eltértetek a kérdéstől nem azt kérdeztem ,hogy ki fizetné ki hellyetük hanem ,hogy ezért aznap nem engedik be emiatt.
2023. okt. 27. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen az óvoda köteles a gyerek felügyeletét megoldani. Aznapra áttehetik másik csoportba.

Amúgy nálunk úgy ment az ilyesmi (suliban már), hogy az ofőnek kellett jelezni, ha valaki nem tudott ilyesmit befizetni anyagi ok miatt, és azt is, ha valaki szívesen fizet egy plusz jegyet vagy plusz felet stb. Sosem volt ebből probléma, visszaélés. Oviban is lehet ugyanígy.

2023. okt. 27. 19:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem itt a szülőnek az volt a baj ,elmondása szerint hogy miért nem szólt az óvónő előbb ,hogy nem veszik be a műsor napján.Henem a csoport szoba előtt akarta haza küldeni bármilyen okból is döntött így hogy nem fizeti be.
2023. okt. 27. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen is szóljon előre az óvónő hogy nem akarja fogadni a gyerekes és át se tudja rakni sehova. Szerintem ilyet nem tehet
2023. okt. 27. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem,nem küldheti haza.Soha sehol,sem oviban sem suliban a fizetős program nem kötelező.Csak az ovinak kényelmesebb ha nem kell külön figyelni arra az egy gyermekre...de ilyen nincs,kötelesek biztosítani a felügyeletet,anélkül hogy a szülők pénztarcájában turkálnának.
2023. okt. 28. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!