Kislányom és barátnője folyamat puszilgatják ,
ölelgetik egymást… az oviban, ez normális?
11/28 A kérdező kommentje:
10-es. Tanulj egy kicsit:
[link]
12/28 A kérdező kommentje:
Itt egy másik:
[link]
Szívesen.
13/28 A kérdező kommentje:
Ha kötekedni akarsz, találj valami jobbat és valami olyasmit, ami tényleg “gáz”.
Ide vezet a fidkány agymosás :S
2023. okt. 11. 16:12
Hat én meg nem szeretem a
bzikat, ez van. Nem tudják mindenki agyát kimosni, hogy márpedig elfogadás és ez fantasztikus. Egy hiányzik az ilyen emberekből, a letfenntartasi ösztön ami elvileg a legerosebb. Evolúciós zsakutca. Szóval én nem örülnék neki nyilván. De az ovis olelkezes, puszik még semmi ez a szeretet nyelvük.
2023. okt. 11. 16:15
Senki nem mondja, hogy a homoszexualitás fantasztikus. Az elfogadás, az valóban fantasztikus lenne, de az ilyenek miatt, mint az utolsó, marad a gyűlölet. Evolúciós zsákutca mert nincs meg bennük a létfenntartási ösztön? Akkor azokra is ezt mondod akik heterok de a büdös életben nem akarnak gyereket? Őket se szereted? :)
2023. okt. 11. 16:23
8as vagyok. Olyan kislány voltam, mint az ismerősödé. Nyilván jelenthet olyan is, amit láttál (de a társadalom igen kis része transznemű valójában), de valószínűbb, hogy egyszerűen fiúsabb egykislány. Engem az autók érdekeltek, a küzdősportok (be is írattak, mert folyamatosan "verekedni" akartam), kiborultam ha szoknyát akartak rám adni, mert abban nem lehet jól fára mászni meg focizni stb. 100% hetero nő vagyok (soha nem éreztem semmi vonzalmat nők iránt), "nőies" szakmám lett (érdekelt a biológia, ápolónő lettem), van férjem, gyerekeim, szoknyát még mindig nem hordok, csak ha nagyon olyan alkalom van, de sminkelek még a sarki közértig is kamaszkorom óta🤷🏼♀️. Messzemenő következtetéseket nem lehet levonni egy ovisról vagy kisiskolásról (pláne hogy kiskorban még a másik nemű gyerek sokszor még "hülye", meg "fúj", az azonos neműekkel érti meg magát, kiskamasznak ez változik. Meg van olyan, mint én, aki kicsinek a fiúkkal játszott csak, a lányokat "nem bírtam elviselni", mert babázni akartak én meg játékpisztollyal lövöldözni).
2023. okt. 11. 16:55
Nemá... nyelves csók oviban, ráadásul 2 kislány?
Nagyon nem normális.
És itt nem a leszbikus vagy homoszexuális beállítottság a baj számomra. Sokkal nagyobb baj mit lát otthon, mennyire nem figyelnek a gyerekre, mennyire nem beszélgetnek a gyerekkel..
2023. okt. 11. 17:42
A kislányom meg mindenkit öleleget, akkor biztis bi lesz.
Egyébként nem teljesen mindegy? Kevésbé fogod szeretni?
Eszembe nem jutna ilyennel foglalkozni 🤦🏼♀️
2023. okt. 11. 20:17
20/28 A kérdező kommentje:
19-es. Te meg foglalkozhatnál azzal is, hogy elolvasd a kommenteket, amiket írtam.
Abban tudatosulnál vele, hogy miért is tettem fel a kérdést és hogy is állok a gyerekemhez….
Kapcsolódó kérdések: