Megteheti az óvoda, hogy délben hazaküldi a gyermekemet?
Figyelt kérdés
Tegnap behívott az ovónéni, hogy közölje, hogy egy hónap alatt 2x sikerült a gyermekemet ebéd után elaltatniuk, a többi alkalommal csak hangoskodik, zavarja a többi gyereket az alvásban.
Nincs kistesó, dolgozó nő vagyok. A családban mindenki dolgozik. A nagymamák is. Ráadásul az egyik 300km-re lakik.
2023. okt. 6. 05:05
21/22 Bogica0616 válasza:
1 óra altatás otthoni környezetben nagyon sok. 1 mesemondása azután aludnia kell, ha nem bír, mert bizony az igényei változnak akkor rá kell nevelned a csöndben maradásra. A lányomnak nagyon hamar már 2 évesen nem volt igénye a délutáni alvásra, de már este 7 kor elaludt és reggel 8 előtt nem kelt fel. Nem aludt délután az oviban, haza kellett hoznom, mert szenvedett, de otthonról dolgoztam megoldottam mellette is. A te esetedben nincs választás vagy aludjon vagy maradjon csöndben. Ezt neked kell megtanítani.
22/22 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem aludt az oviban, mindkét esetben az óvónők több módszert kipróbáltak, de a szórakoztatva, nyugtatva altatás egyiknek se ment. Kaptak kis mesekönyvet és magukra hagyva lapozgatták. Gyönyörűen csendben pihentek vagy belealudtak az "olvasásba". Vannak módszerek, de hazaküldeni nincs joguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!