Felétek mennyi idősek a óvodatársak szülei?
Figyelt kérdés
Mit az átlag korosztály felétek? Érezted már úgy, hogy nagyon kilógsz mert túl fiatal vagy éppen túl idős anyuka leszel?2023. szept. 23. 19:54
11/13 anonim válasza:
Ma már az emberek 28-35 év körül vàllalnak gyereket, így ehez mérten tolódik ki.
Nálunk a legfiatalabb 21, a legidősebb 59
12/13 anonim válasza:
Nagyon nagy a szóródás, vannak kifejezetten idős(nek kinéző) szülők is.
Egyébként mivel nem nyilvános, ki hány éves, csak a külső után lehet tippelni.
Olyan pár is van, ahol az anyuka szemmel láthatóan idősebb az apukánál. Alighanem anyukának az már a második házassága. Apuka meg kifejezetten fiatal férfi.
13/13 anonim válasza:
Pont a napokban tettem fel en is ezt a kerdest. Nalunk 35 ev korul vannak a legtobben, de van aki mar elmult 40.
En 29 vagyok, de van szuros tekintet es megjegyzest is kaptam mar, hogy ilyen fiatalon ugyan milyen tapasztalatom van egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!