Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Budapesten angol v német...

Budapesten angol v német nyelvet is "oktató" magán óvodákban mennyi a fizetés? 2-300ezerrel több, mint az államisban?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 13:31
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ja hát ebbe profik az biztos.
2023. nov. 6. 14:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Vagy csak még nem találtak emberükre/gyerekükre ... Azért én nem gondolom, hogy ez hosszabbtávon működik. Régen üthetett is a pedagógus, az se volt gond. Most már (sajnos, nem sajnos) fordult a kocka.
2023. nov. 6. 14:48
 23/23 A kérdező kommentje:

Nem hiszem.

Láttam azt, h a butább szülőkkel jópofizik az nekik elég, meg nyilván manipulálja őket.

Külföldi szülőkkel, akár magyarok akár nem pedig működik az, h mivel ő csinálja a felmérést, h bekerülhet-e így túraztatta őket, h nem biztos. Ezek az emberek nem ismerik annyira a rendszert sem, innentől félnek, nehogy kikerüljön hiába nincs ilyen és hálásak a semmiért, mert hátbfizetnek, h oda járjon.

Okosabb szülőknél meg azt csinálta, mesélte büszkén, h intellektuálisan próbálta őket ledarálni és a gyerekre vetíteteni, h problémás.

Ez persze volt akinél nem működőtt. De ha a szülők nagy részét elintézte valahogy, akkor a kisebbség lehetett csak elégedetlen.

Nem tudom most mi van. Ez biztosan működött pár évig.

Így lehet nyugodtan gyógyszerezni, drogozni, fejlesztéseket kihagyni, másnaposkodni, kaját elszedni persze modnom ezt is csellel.

Szomorú ez.

2023. nov. 7. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!