Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Budapesten angol v német...

Budapesten angol v német nyelvet is "oktató" magán óvodákban mennyi a fizetés? 2-300ezerrel több, mint az államisban?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 13:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hm. Nem mondom inkább kicsoda, nem akarok senkinek rosszat.

Egy barátnőm volt, mármint barát barát, nők vagyunk.

Furcsa volt ez nekem is. Sok ilyet mondott, ez az évvégi több száz ezer a szülőktől. Mondjuk azt még el is hittem, mert lehet úgy előadni a szülőknek a dolgokat, h hiába 200ezres havidíj még ők hálásak, h oda járhat a gyerek... de ez nem az amerikai hely volt.

Vannak ilyen pedagógusok, örül ha keveset esznek a gyerekek, mert a maradékot hazahordja.

Meg bemegy gatya másnaposan drogozás után, csak addig kell előadja magát amíg szülők beviszik a gyereket...

A fizetés részét elhittem, mert nem tudhatom. Állami +150ezer... de ez, hogy fizitik az albérletet fura volt...

2023. nov. 4. 21:46
 12/23 anonim ***** válasza:

"Meg bemegy gatya másnaposan drogozás után, csak addig kell előadja magát amíg szülők beviszik a gyereket..."

Én csak ehhez szólnék hozzá. Mit gondolsz, a gyerek semmit nem mond otthon el? Óvodás gyerekekről írunk, akik őszinték, és a mai világban egyáltalán nem gátlásosak. Ha az óvónő egy pillanatra is rosszat, durvát tenne, másnap kiderülne. Arról nem is beszélve, hogy én gyerekem még azt is visszamondja, hogy ez meg az történt, de xy óvónéni semmit nem tett, hanem helyette ezt meg azt csinált.

2023. nov. 4. 22:45
 13/23 A kérdező kommentje:

Pláne, ha túráztatva vannak a szülők, h pl. 12 gyerekkel indul a csoport, nem biztos, h beleférnek...

Aztán a végén 18 gyerekkel elindul és meg a szülő a hálás...

Én is csodálkozom, h magánban sokszor mit bevesznek a szülők. Úgy, h sok esetben nem is jobb, mint egy államis.

Viszint a nagyot mondás az megy ezerrel.

Ez azbismerősöm is ebbe profi. Előadni a szülőknek, a nagy semmit.

A gyerekeket is meg lehet vezetni könnyen. Lehet manipulálni.

Azt, hogy full szétvan az óvónő vagy óvóbácsinutóbbiak még jobban aznén ismeretségi körömben. Azt nem biztos, h észreveszik.

Szegedről pl. van fent rengeteg youtube videó, higy a szegedi Pablo Escobar, több száz kiló droggal bukott le, nagy hálózata volt ÉVEKIG. Tavaly kapták el. Aztán kiderült, hogy óvoda pedagógus a csávó 🤣

2023. nov. 4. 23:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Azért a szülő és az óvópedagógus állandó kapcsolatban van, minimum reggel és délután. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de azért a drogos, részeg embert messziről kiszűrni. Minimum hallani a hangján is. És igen,a gyerek tényleg mindent visszamond. Szerintem nincs saját gyereked, ha ezt nem tudod...
2023. nov. 5. 12:53
 15/23 A kérdező kommentje:

Senki nem írta, h részeg.

Aztán írtam másnapos az előző napi füvezéstől.

Az nem olyan, h tántorog.

Hanem egyszerűen ki van égve, kedvetlen, túlérzékeny stb.

Annyi időre nyilván össze tudja szedni magát amíg a gyereket a szülő beviszi.

Gyerek mindent elmesél persze. De lehet manipulálni.

Nem értem mire megy ki a kommented.

Nincs amiben nem értettünk egyet.

Elég sok piás, drogos, pszichiátriai beteg, súlyos nárcisztikus pedagógus van.

2023. nov. 5. 21:33
 16/23 A kérdező kommentje:

Másik meg, h amelyik pedagógus bekamuzza nekem a gyerekkori barátnőjének, h

mennyit keres,

elmondja, h csalja el a dokumentációt,

elmondja, h ha kicsivel hamarabb hozatja be az ebédet akkor kevesebbet esznek, többet tud hazavinni,

szemrebbenés nélkül elrakja a pénzt amit adnak neki a szülők évvégén,

tudom, h gyógyszerfüggő, mert volt, h nekem kellett elvinni kiváltani a receptet mert rosszul volt,

tudom, h füvezik, meg mást is használ.

Ráadásul van 4 másik pedagógus akiket ismerek általa és azok is hasonlóak szerhasználat és életmód tekintetében.

Akkor pont azt ne hinném el, hogy tudja úgy manipulálni a dolgokat, h másnaposságból semmi gond ne legyen akkor se ha heti többször van.

Mint a drogdíler szegedi Pablo Escobar akit több 100 kilóval kaptak el és óvóbácsi.

Azt is lehet kedvelték is a szülők...

2023. nov. 5. 22:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy nem aznapos, hanem másnapos, ezzel sokat nem lehet kezdeni. Mármint ha már az alkoholszonda és a teszt sem mutatja ki, akkor ennyi. Otthon tulajdonképpen mindenki azt csinál, amit akar (ezt az alkoholra értem, a drog nyilván illegális). A munkában tisztának kell lenni, ha ennek a követelménynek megfelel, akkor senki semmit nem tehet.
2023. nov. 6. 07:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Amúgy gyerekeméknél oviban még az is kiderült, ha az óvónő kiment cigizni, pedig az tényleg nem botrányos azért. A gyerekek mentek haza azzal, hogy az óvónéni cigizget alvásidő alatt. Meg lett neki tiltva onnantól.
2023. nov. 6. 07:36
 19/23 A kérdező kommentje:

Nyilván nem volt rafinált az óvónő, mert akkor olyan helyre megy ki, ahol nem látnak rá a gyerekek és ha iqos-t szív vagy e cigit büdös se lesz.

Megoldják ezeket a dolgokat.

Sokkal durvábbakat is.

2023. nov. 6. 11:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Eleve azt megmondták, hogy kiment. Mi az, hogy felügyelet nélkül hagyták őket. Ezek a mai gyerekek már nem olyanok, mint régen... Nyilván van, akit félre lehet vezetni, de már nagyon profinak kell lennie ebben a pedagógusnak mai világban.
2023. nov. 6. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!