Ciki lesz neki vagy feleslegesen aggódom?
Óvodai jelnek a katicabogarat választottam a fiamnak. Gyűjti a bogarakat, minden féle rovar, csúszó-mászó állat, bogár a kedvence. Mellette vonat-és autómániás is. Ő mindig azt mondta, hogy katicabogár jelet szeretne. Kiválasztottam neki, de lehetett volna még autó is, kicsit vaciláltam, de végül a bogarat választottam
Ő nagyon örült. A környezetemben azonban mindenki azt mondja, ez kislányoknak való jel, és nagyon ciki. Ti mit gondoltok? Elrontottam? :(
Na, nálunk meg a szülő sem választ, az óvonők adják a jeleket, így nincs "vita" ki mit szeretne 😂. Augusztusban az első szülőin mondták el, mi lesz a gyerek jele.
Amúgy a gyereneket, pláne a három éveseket nem érdekli, max a saját jelük. Nekem oviban fagyi volt, a lányom csoportjában az pont egy kisfiú. A katicabogár szerintem uniszex amúgy is, egy gyöngysor lehet lányos. Ha annyira zavar bárkit, akkor legyen fiú katicabogár, vannak köztük is hímek meg nőstények, az övé fiú bogár és kész 🤷🏼♀️
Pont egy kollegám mesélte a napokban, hogy a kisfia jele az óvodában a katicabogár lesz.
Ha a gyerek szereti, miért baj? Az a lényeg, hogy neki tetsszen és szeresse.
Hidd el, az óvónőknek teljesen mindegy, a többi anyukának fel sem tűnik, mert a saját gyerekükkel lesznek elfoglalva.
Fiú tesóm cserepes virág volt, fiú ovistársam kiscsibe, teljesen normális férfiak lettek belőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!