Szóljak majd az orvosnak, vagy feleslegesen aggódom?
Sziasztok!
Első babás anyuka vagyok, tehát nincs még tapasztalatom, lehet, hogy nem is kéne aggódnom, de mégis aggaszt a dolog.
Arnold tegnap előtt töltötte be a 2. hónapot. Nem nagyon emeli a fejét, csak néha és ha hasra teszem, akkor sír és "repülőzik". A tárgyakat követi a szemével, a hangok felé is odafordul, ezzel nincs gond, de aggaszt ez a "repülőzés" és hogy a fejét nem nagyon emeli.
Elég hasfájós és bukós is szegény, úgyhogy nem szeretném, ha mégtöbb gond lenne.
Tényleg gond lehet és szóljak az orvosnak, vagy még idő kell a fiamnak?
27/N
Én ebben semmi problémát nem látok, de ha Te aggódsz, akkor mindig mutasd meg dokinak, védőnőnek (én inkább a védőnőhöz vinném, ha normális).
Ha vmiben bizonytalan vagy, inkább kérdezz szakembert feleslegesen, minthogy vmit elbagatellizálj, és esetleg gond legyen!
Köszi a válaszokat! Én is úgy vagyok vele hogy muszáj időnként hason lennie, hogy erősödjenek az izmai.
Majd akkor kérdezősködöm a védőnőnél. Tényleg inkább feleslegesen minthogy aztán baj legyen.
Ez telejsen normális ennyi idösen.
A fejüket 3-4 hós kor körül kezdik el kitartani. Replülözés is szuper dolog, ekkor pont az a baj, ha egy gyerek nem repülödzik.
Sírás sajnos ilyen, elsö lányom is utált hason. De attól még teljesen egyenletesen fejlödött.
2 hósan figyelnie kell pl ha a kezdet elhúzod elötte.
fordítani fejét minden irányba háton fekve. Nem baj, ha már átfordítja hason fekve is.
De kérdezz rá a dokira.
Amit tanulj meg, hogy ne sietesd a gyerekedet.
Wancsa:
Igen, a fiam is csak ordít. Sajnálom, hogy gond volt Nálatok! Remélem hogy nálunk nem lesz. Örülök hogy végül behozta a lemaradást a babád! Köszi megnézem majd akkor a Makk Ádámot. Majd írok hogy mi volt.
Szia!
Ha karba veszed, akkor hogyan tartja magát?
Pelenkázáskor a lábikóit engedi behajlítva a hasához közelíteni?
Van esetleg kedvenc oldala?
Háton fekve szép egyenesen fekszik(úgyértem nem "görbül" valamelyik irányba/hídba)?
7. válaszoló, köszi!
A karomban néha feszíti magát. Nem állandóan, csak néha.
A lábaival nincs gond, engedi őket hajlítani és a hasához közelíteni.
Nincs kedvenc oldala, változó, hogy hogyan fekszik.
Háton fekve nem mindig fekszik egyenesen, néha balra "kanyarodik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!