Szóljak majd az orvosnak, vagy feleslegesen aggódom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Első babás anyuka vagyok, tehát nincs még tapasztalatom, lehet, hogy nem is kéne aggódnom, de mégis aggaszt a dolog.
Arnold tegnap előtt töltötte be a 2. hónapot. Nem nagyon emeli a fejét, csak néha és ha hasra teszem, akkor sír és "repülőzik". A tárgyakat követi a szemével, a hangok felé is odafordul, ezzel nincs gond, de aggaszt ez a "repülőzés" és hogy a fejét nem nagyon emeli.
Elég hasfájós és bukós is szegény, úgyhogy nem szeretném, ha mégtöbb gond lenne.
Tényleg gond lehet és szóljak az orvosnak, vagy még idő kell a fiamnak?
27/N
2013. márc. 26. 14:29
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom majd. Most jelenésem van a kislegénynél, ahogy hallom, de majd még felnézek. Köszi az eddigi válaszokat!
2013. márc. 26. 14:53
12/14 anonim válasza:
Én mindenképp szólnék ezek miatt a gyermekorvosnak és erőltetném a vizsgálódást. Persze, vannak olyan tünetek, amik elmúlnak spontán, de a bukás- homorítás- kiflizés(újszülött kor után) miatt szerintem érdemes lenne utánanézni a dolgoknak. És ha közben elmúlnak a tünetek, akkor szuper, de ha nem és időben kezelést kap a kicsi, akkor is szuper:).
13/14 anonim válasza:
Ha egyik irányba hajlik, az a C-zés, célszerű gyógytornászhoz vinni, általában az ilyen babák rosszul fekszenek a pocakban és kell segítség az egyenesítéshez. Mi Dévény-tornára jártunk emiatt és nyaki hipotónia miatt, mert nem tartotta a buksiját.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is a választ!:) Mindenképpen szólok majd a védőnőnek. Utolsó válaszolónak: remélem hogy azóta megoldódott a gondotok!
2013. márc. 26. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!