Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szóljak majd az orvosnak,...

Szóljak majd az orvosnak, vagy feleslegesen aggódom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első babás anyuka vagyok, tehát nincs még tapasztalatom, lehet, hogy nem is kéne aggódnom, de mégis aggaszt a dolog.

Arnold tegnap előtt töltötte be a 2. hónapot. Nem nagyon emeli a fejét, csak néha és ha hasra teszem, akkor sír és "repülőzik". A tárgyakat követi a szemével, a hangok felé is odafordul, ezzel nincs gond, de aggaszt ez a "repülőzés" és hogy a fejét nem nagyon emeli.

Elég hasfájós és bukós is szegény, úgyhogy nem szeretném, ha mégtöbb gond lenne.

Tényleg gond lehet és szóljak az orvosnak, vagy még idő kell a fiamnak?

27/N

2013. márc. 26. 14:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom majd. Most jelenésem van a kislegénynél, ahogy hallom, de majd még felnézek. Köszi az eddigi válaszokat!
2013. márc. 26. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mindenképp szólnék ezek miatt a gyermekorvosnak és erőltetném a vizsgálódást. Persze, vannak olyan tünetek, amik elmúlnak spontán, de a bukás- homorítás- kiflizés(újszülött kor után) miatt szerintem érdemes lenne utánanézni a dolgoknak. És ha közben elmúlnak a tünetek, akkor szuper, de ha nem és időben kezelést kap a kicsi, akkor is szuper:).
2013. márc. 26. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha egyik irányba hajlik, az a C-zés, célszerű gyógytornászhoz vinni, általában az ilyen babák rosszul fekszenek a pocakban és kell segítség az egyenesítéshez. Mi Dévény-tornára jártunk emiatt és nyaki hipotónia miatt, mert nem tartotta a buksiját.
2013. márc. 26. 15:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is a választ!:) Mindenképpen szólok majd a védőnőnek. Utolsó válaszolónak: remélem hogy azóta megoldódott a gondotok!
2013. márc. 26. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!