Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikortól megy oviba??

Mikortól megy oviba??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet én bonyolítom túl de valaki légyszíves magyarázza el.

Szóval születési idő ként most a lányomat hozom példának aki 2022 január végén született.

Mikortól mehet oviba egy januári gyermek? Most vegyük alapúl, hogy nincs lemaradva semmiben, ovoda érett és van hely az oviba stb..

Akkor mehet 2024 szeptemberében 32hónaposan azaz 4hónappal azelőtt, hogy betöltené a 3 éves kort?

Vagy megy 2025 szeptemberében mikor már 4hónap híján majdnem 4 éves? És akkor azok csak 2 évet járnak ovodában?

2023. aug. 17. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

25 szeptembertől lesz óvodaköteles, 28 szeptemtembertől iskolaköteles.

Ha van hely, bevehetik 24 szeptembertől is, ezesetben 4 évet fog oviba járni.

Ne akard 6 éves kora előtt iskolába adni, nagyon kicsike lesz még akkor a többi 6-7 éves közt.

2023. aug. 18. 09:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Persze nem is siettetni szeretnem meg messze van ez meg nagyon csak nem ertettem, hogy hogy is van ez de igy mar ertem koszonom mindenkinek
2023. aug. 18. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
A lányom 2 éves, szobatiszta és szeptemberben megy oviba.
2023. aug. 18. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!