Oviba kell pizsama?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Napokban gondolkoztam azon hogy mibe alszanak a gyerek(?)
Amibe kint van az udvaron vagy esetleg pizsamába öltöztetik át őket
2023. aug. 17. 16:05
11/19 A kérdező kommentje:
Akkor óvoda válogatja….
Köszönöm mindenkinek!
2023. aug. 17. 17:08
12/19 anonim válasza:
Nálunk pizsi nadrág a kell, azt veszik át.
13/19 anonim válasza:
8# képzeld igen.. nálunk így van.
6# voltam.
14/19 anonim válasza:
Ahová a lányom jár, oda is kell pizsama. Fel is veszik, alvás után visszaöltöznek. Kiscsoportban még segítenek az óvónők. Sőt, evés előtt még a hajukat is megcsinálják. Megfésülik, és ugyanúgy megcsinálják, ahogy reggel a szülő. Mégis időben mennek uzsonnázni. Az 1 óvónő és 1 dajka mindent győz. Nem is értem azt a dajkát, aki ide kommentelt... Hát, csak hogy tudd, máshol ezt gond nélkül győzik. Ja, 20+ fős a csoport.
16/19 anonim válasza:
Nálunk is kell pizsama. Ágynemű is. Azt mondták az ovis táskában mindenből legyen legalább 2 váltás
Most lesz kiscsoportos a kisfiam.
17/19 anonim válasza:
persze, hogy kell pizsi. bennem fel sem merült, hgy ne kellene... a koszos vagy leevett ruhában aludjon?
19/19 anonim válasza:
Nálunk kérték mindig, a nyári ügyelet alatt is összevont csoportban is.
Benti cipő, pizsi, 2x váltóruha alap nálunk, még a lepedőt és ágynemű huzatot is be kellett adni.
Alvós állatot engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!