Az ilyen body mire jó?
Rendeltem egy ilyet, hálóruhának szerettem volna valami melegebbet, de olyan a szabása, hogy mindenhol bő, a törzse mint egy hordó, az ujjába is 3x fér bele egy ekkora gyerek karja, a varrások kemények és vaskosak, alváshoz biztos nem jó, de nem tudom elképzelni, hogy ezt hogy kell használni. Alá kell öltöztetni? De mivel? Vagy milyen célra jó ez?
Akkor ez angolul valószínűleg romper.
Alá harisnya, vagy fölé egy nadrág.
Vagy duci gyermekre tervezték.
Régen HM-ben volt normál-vékony-duci méret ugyanabból a babaruhából.
A hm exclusive line nem a praktikusságról híres. :)
Nyilván body akárminek is nevezik, mert a body ülepnél kapcsos ruhadarab és kész, de ez semmire se jó.
Ha nem akarod visszaküldeni, akkor max. normál bodyra kvazi "pulóverként" adható. Alsó rétegnek nem adnám
Talán harisnya, trikó/póló és rá ez esetleg. De a trikó, póló sem praktikus a kicsiknek.
A body fölé rakni azért nem jó mert akkor sok patent lenne egymáson a lába között az már kényelmetlen lehet, nyomhatja szerintem.
Divatos "oversize" pulcsi, nem értem a problémát... :D
Viccet félretéve, az én kislányomon két body van mindig. Egy rövid/ujjatlan és rajta egy hosszú. Ezt eltudom képzelni a hosszú helyett, ha hideg van (kvázi pulcsi body kivitelben), de nem szeretem ha lóg rajta a ruha, mint tehénen a gatya, kúszik, mászik, őt is zavarja. Ha totyogós lenne, akkor lehet kipróbálnám pulcsi helyett, legalább nem csúszik fel a dereka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!