Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan lehet kiszámolni az...

Hogyan lehet kiszámolni az egy főre jutó havi jövedelmet, hogy az oviba ne kelljen fizetnünk az étkeztetést? A bevételt kell elosztani 2 fele (anya+apa) vagy 3 fele (anya apa és gyerek)

Figyelt kérdés

Bocsi biztos van akinek egyértelmű.

Tehát nekem nem egyértelmű, mert a gyerek az nem felnőtt és akkor hány fele kell osztani, hogy kijöjjön az 1 főre eső jövedelem?

• És milyen bevételt kell számolni?

Ami a munkaszerződésben van, vagy ami a bérpappíron?

• Es ha csak most kezdtem el dolgozni, még nincs bérpappírom, akkor hogy kell számolni?

Köszi előre annak aki segít!

Normális válaszokat kérek

2023. jún. 16. 06:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
10: Nem, a szomszéddal nem élsz közös háztartásban, csak a saját családod bevételét kell számolni.
2023. jún. 16. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
Ok, köszönöm, bocsánat ha ennyire egyértelmű, csak úgy írták ki az oviban a tájékoztatót hogy közös lakcím.
2023. jún. 16. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12, amennyiben ti tartjàtok el a szüleidet is (vagy akákit, aki veletek él), azt bele kell számolni. Ha ők maguk gondoskodnak a kiadásaikról, akkor nem kell.
2023. jún. 16. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Durva, hogy anyukák egy papírt se tudnak értelmezni és ők nevelnek gyereket. Mire tud az ilyen tanítani. Aki a közös háztartás meg a jövedelem fogalmát se tudja. Fu.. Amúgy le van irva a nyomtatványon mi mit jelent és mi tartozik bele, magyarul van gondolom.
2023. jún. 16. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
14%
Mint írtam, félrevezetően írták ki hogy mit jelent a közös háztartás. De végigolvasni és értelmezni 3 mondatot nem megy. És ilyenek vállalnak gyereket ..
2023. jún. 18. 14:29
 16/17 A kérdező kommentje:

14, 15 nincs más dolgotok mint mást kritizálni.

Durva az hogy annyira okosnak képzeled magad , tudok én ám olyan szöveget adni az orrod alá ami nekem egyértelmű te még sem tudod azt megérteni.

💯% hogy van ilyen.

Ha nem hiszed küldöm is a szöveget. Amit mondjuk egy 10eves megért de te biztosan nem.

Ezt komolyan es nem bantasbol irom!!!

2023. jún. 19. 09:07
 17/17 A kérdező kommentje:

Ha jöhet a szöveg irj és küldöm.

Csak hogy lásd, van amiben én vagyok a profi,van amiben te.

És ezen nem kell fennakadni

2023. jún. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!