Hogyan lehet kiszámolni az egy főre jutó havi jövedelmet, hogy az oviba ne kelljen fizetnünk az étkeztetést? A bevételt kell elosztani 2 fele (anya+apa) vagy 3 fele (anya apa és gyerek)
Bocsi biztos van akinek egyértelmű.
Tehát nekem nem egyértelmű, mert a gyerek az nem felnőtt és akkor hány fele kell osztani, hogy kijöjjön az 1 főre eső jövedelem?
• És milyen bevételt kell számolni?
Ami a munkaszerződésben van, vagy ami a bérpappíron?
• Es ha csak most kezdtem el dolgozni, még nincs bérpappírom, akkor hogy kell számolni?
Köszi előre annak aki segít!
Normális válaszokat kérek
🤦
Nem felnőtt félre eső, hanem 1 főre eső.
Ha nincs "bérpapírod", szerződésed akkor is van.
Egyébként tényleges jövedelem.
Ha jól gondolom, bérpapír alatt a nettódat értheted, szerződés alatt meg a bruttódat.
A nettót, amit majd a számládra (avagy a bérpapírodra) kapsz, meg a párod nettóját meg a CSP-t add össze, és oszd el hárommal, mert a gyerek is főnek számít itt. :)
Minden átutalt összeget, ami a számlára megy elosztasz annyival amennyien vagytok.
Pl nálunk keresetem 430e nettó, 12e családi pótlék, férjem fizetése 520e nettó. 962e összesen, osztva hárommal... 320 ezer az egy főre jutónk
3 ha vki más szót használ azon nem kell egyből GÚNYT ŰZNI de beszélhetek ha nevelve nem voltál.
A csúfolódok megcsúfoltatnak tehát rád ez a jövő vár. Vetés -aratas es akkor aratsz legjobban amikor a legnagyobb szarban vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!