Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vittetek pedagógus napra...

Vittetek pedagógus napra valamit az óvónőknek, dajkáknak? Nekem tök kiment a fejemből

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
* lofac fizetesert, hivatasbol, annak nem tudtok evente 1x adni egy milkat, vagy ehy koszonomot mondani?
2023. jún. 6. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Igen

Mivel az szmk-nak most nem jutott eszébr, nem volt ideje.. a gyerekeim előtte pont betegek voltak, îgy én sem ugràltam szervezni, îgy kaptak 1-1 tàbla csokit

(6 tábla.. 3-3 gondozó/ óvónőnek)

2023. jún. 6. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vittem
2023. jún. 6. 14:04
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

A Semmelweis-napon, vagyis az egészségügyi dolgozók napján én pl még sosem kaptam virágot. 🤷🏻‍♀️

Ugyanígy vagyok a pedagógus nappal is, megemlékezünk róluk egy perce és kész. Az ajándéknak megvan a maga alkalma szerintem is, pl egy ballagás kapcsán.

2023. jún. 6. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

#14 Az egészségügyi dolgozók egy jelentős része a Semmelweis-napon nem dolgozik (tudom, hogy sokan igen, ügyelet, mentők, az osztályokon is kell legyen valaki), de amúgy azt tapasztalom, hogy az összes gyógyszertár zárva, fogorvos vagy szakrendelés nincs, háziorvos se. A pedagógusnap ezzel szemben eleve vasárnap...

Elég nevetséges, hogy a pizzafutárnak pl. nyakra-főre adják egyesek a borravalót, de attól, aki a gyerekükkel van egész nap, egy tábla csokit is sajnálnak.

2023. jún. 7. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát fontosabb a pizza, mint a gyerek. Értem.
2023. jún. 16. 00:18
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Én tudom azt,hogy mekkora munka van az elmúlt egy évben.Ezt a szülők is pontosan tudják,hiszen egyedül vittem a csoportomat. 27-en vannak a csoportomban,nem várom el az ajándékot..sőtt..de egy “köszönjük” is elég lett volna.De természetesen folyamatosan készültem a karácsonyra,az anyák napjára,a ballagás egy szalagavatónak felelt meg és minden másra,mellette ugye készültem szó szerint éjjel nappal a mindennapokra,biztos azt hiszik a gyerekek maguktól készültek rá vagy nem tudom...De ha egy szót sajnálnak tőlem😃holnap integetek a munkahelyemnek a kapun túlról már,gondolom akkor meg megy majd a sírás és a bánkódás,de már késő lesz.A gyerekeket sajnálom egyedül.
2023. jún. 22. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!